Prawnik od rozwodów Gdańsk
-
Topic author - Posty: 130
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Osina, zachodniopomorskie
- Status: Offline
Prawnik od rozwodów Gdańsk
Nadszedł czas, że trzeba pomyśleć o rozwodzie. Nie wiem kompletnie od czego zacząć i jakie dokumenty złożyć. Chętnie skorzystam z profesjonalnej pomocy. Czy możecie mi kogoś podpowiedzieć? Najlepiej w Gdańsku.
-
Re: Prawnik od rozwodów Gdańsk
Składa się przede wszystkim pozew, no chyba, że złożyła go już druga osoba. Czy masz takie informacje? Myślę, że wiele rzeczy może wyjaśnić Ci też mecenas Mindykowski. Moim zdaniem to odpowiednia osoba, która będzie w stanie Ci pomóc w takiej sytuacji.
-
Topic author - Posty: 130
Zerkam właśnie na kontakt do tego mecenasa w internecie i myślę, że skorzystam, ponieważ wyczytałam na stronie internetowej, że posiada duże doświadczenie, a tego z pewnością w takiej sprawie potrzeba. Dziękuję
Nim podejmiesz decyzję o podpisaniu umowy z kancelarią upewnij się że klienci są zadowoleni z jej usług. Znajomy nie sprawdził opinii o Mickiewicz-Szombara i kosztowało go to przegraną sprawę.
Doświadczony prawnik chrzanów to z pewnością osoba, do której warto się zwrócić o pomoc jeśli czeka was rozprawa rozwodowa. To sytuacja której nie powinno się bagatelizować, więc taka pomoc może okazać się strzałem w dziesiątkę.
Czekam na awizo od prawnika, ale wyjechałam na jakiś czas i zastanawiam się, ile czasu awizo może być na poczcie. Zazwyczaj awizo jest przechowywane na poczcie przez 14 dni kalendarzowych od daty pierwszej próby doręczenia. Chciałabym upewnić się, że wrócę przed upływem tego terminu lub ewentualnie poprosić kogoś zaufanego o odebranie przesyłki w moim imieniu, jeśli to możliwe. Tutaj https://www.galinski-kleina.pl/1777/awi ... na-odbior/ znalazłam cenne informacje3 jednak z chęcią poznam wasze opinie.