Terminy i miejsca Wojewódzkich Zawodów Sportowo-Pożarniczych
-
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Re: Terminy i miejsca Wojewódzkich Zawodów Sportowo-Pożarnic
OSP Brudzów sztafeta 55s ,bojówka 33,5s
-
Co bylo powodem tak niskiego wyniku osp smardzewice ? Nieprzygotowanie ?
-
IV Wojewódzkie Zawody Sportowo-Pożarnicze woj. łódzkiego Moszczenica 2014:
Grupa "A":
1. OSP Poniatów - 93,35(sztafeta 56,64; bojówka 36,71)
Grupa "C":
1. OSP Smardzewice - 115,35(sztafeta 68,63; bojówka 46,72)
Grupa "A":
1. OSP Poniatów - 93,35(sztafeta 56,64; bojówka 36,71)
Grupa "C":
1. OSP Smardzewice - 115,35(sztafeta 68,63; bojówka 46,72)
-
V Wojewódzkie Zawody Sportowo-Pożarnicze województwa warmińsko-mazurskiego SZCZYTNO 2014:
Grupa "A":
1. OSP Lubstynek - 99,44(sztafeta 61,25; bojówka 38,19)
Grupa "C":
1. OSP Gwiździny - 119,45(sztafeta 74,49; bojówka 44,96)
Grupa "A":
1. OSP Lubstynek - 99,44(sztafeta 61,25; bojówka 38,19)
Grupa "C":
1. OSP Gwiździny - 119,45(sztafeta 74,49; bojówka 44,96)
-
Wojewódzkie Zawody OSP województwa lubuskiego - SZPROTAWA 2014
Grupa "A":
1. OSP Śmieszkowo - 100,7
Grupa "C":
1. OSP Siedlnica - 127,8
Grupa "A":
1. OSP Śmieszkowo - 100,7
Grupa "C":
1. OSP Siedlnica - 127,8
-
- OSP (gm., woj.): Mrocza , kujawsko-pomorskie
A co z Lądkiem w tym roku ? zawsze pisali na stronie i na fb swoje wyniki a teraz cisza ktos wie jak wypadli na gminnych i na wojewódzkich we Wągrowcu ?
-
- OSP (gm., woj.): Kraków, małopolska
Jak w tym roku w Lądku?
dieta oczyszczająca - polecam!
-
Topic author - Posty: 282
- OSP (gm., woj.): Kuźnica Grabowska
Po krótce: Lądek na sztafecie wypadł dość blado. Odwoływali się, że niby aparatura im źle czas zmierzyła i protest uznano. Po drugiej próbie zajmowali 1 albo 2 miejsce (w każdym razie czołówka). Ich bojówki nie widziałem, ale czas był bez rewelacji do tego doszły punkty karne. Znów dużo szumu robili wokół siebie i nie wiem, jak z tymi punktami wyszło. W każdym razie wypadli słabo a pozostawili po sobie tylko złe wrażenie jak na mistrzów Polski. Nie potrafili godnie przyjąć porażki.
Może wypowie się ktoś ze szczegółami, ponieważ nie pamiętam wszystkiego dokładnie. Naświetliłem tylko temat
Może wypowie się ktoś ze szczegółami, ponieważ nie pamiętam wszystkiego dokładnie. Naświetliłem tylko temat
https://www.youtube.com/watch?v=2WXTLAYdf7U
Tu osp lądek biegnie w wągrowcu, w sztafecie drugie miejsce. W bojówce mieli bajoro i chyba 3 razy leżeli ssawniacy. Także na pewno nie byli słabi. Wręcz przeciwnie, myślę że na zwodach krajowych będą walczyć. Ponawiali bieg bo im fotokomórka nie zmierzyła czasu. Ich winy w tym żadnej nie było.
Tu osp lądek biegnie w wągrowcu, w sztafecie drugie miejsce. W bojówce mieli bajoro i chyba 3 razy leżeli ssawniacy. Także na pewno nie byli słabi. Wręcz przeciwnie, myślę że na zwodach krajowych będą walczyć. Ponawiali bieg bo im fotokomórka nie zmierzyła czasu. Ich winy w tym żadnej nie było.
A ma ktoś może filmik z ćwiczenia bojowego drużyny OSP Wrzeczko - powiat łowicki ??? Na IV Wojewódzkich Zawodach Sportowo-Pożarniczych OSP Moszczenica 2014 uzyskali znakomity czas 30,88 sek lecz niestety dostali 5 pkt karnych
-
Mam filmik OSP Wrzeczko, więc jak chcesz to pisz na maila Co do Smardzewic to byli swietnie przygotowani, lecz mieli pecha w obu konkurencjach, gdyby nie to mieli by niezłe czasy, zobaczymy co pokażą na MP
-
A mógłbyś wrzucić np. na yt lub na jakiś hosting i podać link? Sam bym z chęcią zobaczył.piotrek5674 pisze:Mam filmik OSP Wrzeczko, więc jak chcesz to pisz na maila Co do Smardzewic to byli swietnie przygotowani, lecz mieli pecha w obu konkurencjach, gdyby nie to mieli by niezłe czasy, zobaczymy co pokażą na MP
Poskładałem wszystkie wyniki w jedną całość, poprawcie mnie jeśli gdzieś popełniłem błąd.
Nie znam wyniku sztafety OSP Bystrowice (woj. Podkarpackie). Z tego co mi wiadomo sztafeta nie została w dniu zawodów ukończona i nie wiem czy ta konkurencja została już uzupełniona czy może dopiero w 2015 roku?!
W nawiasach przy jednostkach czasy i miejsca z poprzednich zawodów krajowych, tak dla porównania
Przy jednostkach OSP Raszowa, OSP Lądek, OSP Smardzewice - miejsce które zajęła jednostka w tegorocznych zawodach wojewódzkich.
Pozdrawiam
http://lomnica.pl/images/stories/galeri ... h_2014.jpg
Nie znam wyniku sztafety OSP Bystrowice (woj. Podkarpackie). Z tego co mi wiadomo sztafeta nie została w dniu zawodów ukończona i nie wiem czy ta konkurencja została już uzupełniona czy może dopiero w 2015 roku?!
W nawiasach przy jednostkach czasy i miejsca z poprzednich zawodów krajowych, tak dla porównania
Przy jednostkach OSP Raszowa, OSP Lądek, OSP Smardzewice - miejsce które zajęła jednostka w tegorocznych zawodach wojewódzkich.
Pozdrawiam
-
Świetna robota, dziękiL_e_s_i_u pisze:Poskładałem wszystkie wyniki w jedną całość, poprawcie mnie jeśli gdzieś popełniłem błąd.
Pozdrawiam
Ma ktoś już może ten filmik z ćwiczenia bojowego OSP Wrzeczko ???