LAMPY STROBOSKOPOWE XLX3 - 1 komplet dla potrzebującej OSP
-
Topic author - Posty: 41
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
LAMPY STROBOSKOPOWE XLX3 - 1 komplet dla potrzebującej OSP
Witam,
Jak w temacie - oddam za darmo 1 nowy i sprawny komplet lamp stroboskopowych
" LAMPY STROBOSKOPOWE XLX3 ".
Podaję link - więcej informacji i zdjęcie
http://adampol.pl/index.php?act=os&kind=halogeny i stroboskopy
Jeśli ktoś potrzebuje proszę o info w tej spawie na adres e-mail : katowice@adampol.pl
Mam też kilka generatorów sygnałów dzwiękowych / sprawne nowe / - niestety bez głośnika - zasilanie na 24V DC - jeśli ktoś potrzebuje pisać śmiało
Pozdrawiam
Adam Hopko
ADAMPOL
ul. Gliwicka 3
44-177 PANIÓWKI
Tel. 32 253-92-54
www.adampol.pl
Jak w temacie - oddam za darmo 1 nowy i sprawny komplet lamp stroboskopowych
" LAMPY STROBOSKOPOWE XLX3 ".
Podaję link - więcej informacji i zdjęcie
http://adampol.pl/index.php?act=os&kind=halogeny i stroboskopy
Jeśli ktoś potrzebuje proszę o info w tej spawie na adres e-mail : katowice@adampol.pl
Mam też kilka generatorów sygnałów dzwiękowych / sprawne nowe / - niestety bez głośnika - zasilanie na 24V DC - jeśli ktoś potrzebuje pisać śmiało
Pozdrawiam
Adam Hopko
ADAMPOL
ul. Gliwicka 3
44-177 PANIÓWKI
Tel. 32 253-92-54
www.adampol.pl
-
- OSP (gm., woj.): woj. małopolskie
Re: LAMPY STROBOSKOPOWE XLX3 - 1 komplet dla potrzebującej O
Witam, chętnie bym wziął taki komplet lamp ponieważ obecnie nie mamy wcale lamp ostrzegawczych kierunkowych. Proszę o odpowiedź czy jeszcze aktualne. Pozdrawiam Serdecznie
Witam.
Jeśli nadal ten komplet aktualny za darmo. To reflektuje na niego. Zamontował bym go na starze 244l.
Pozdrawiam
Radek
Jeśli nadal ten komplet aktualny za darmo. To reflektuje na niego. Zamontował bym go na starze 244l.
Pozdrawiam
Radek
-
- OSP (gm., woj.): Golczewo,zachpom
Witam,jeżeli była by możliwość otrzymania generatora chętnie by nam się przydała do stara 244,który od kilku miesięcy zaczyna coraz bardziej szwankować i się zacinać.Pozdrawiam.Proszę o odpowiedź na mirage_19@o2.pl
www.golczewo.osp.org.pl "Bo życie poświęcone innym jest warte przeżycia"- Admin Serwisu OSP Golczewo
-
- OSP (gm., woj.): marynowy gm. nowy dwór gdański
Jeśli to jeszcze aktualne to przydałby nam się taki generatorów sygnałów dzwiękowych Pozdrawiam Piotr
-
- OSP (gm., woj.): Więcławice gmina Michałowice woj. Małopolskie
Ostatnio zmieniony śr 05 wrz 2012, 10:34 przez podymacz, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam,
Jak widać w Polsce jak to w Polsce - 2 Polaków i 3 zdania. Nawet gdybym miał 5 ton sprzętu na zbyciu to i tak by było za mało. Wyznaję zasadę nie tylko w jedną stronę. Jeśli Straż z naszej okolicy kupuje sprzęt u nas to ja dla straży też robię coś dobrego. Mam około 30 zgłoszeń a komplet lamp tylko jeden i generatory. Zrobimy w firmie losowanie i o wynikach poinformujemy Państwa na tej stronie.
Osobiście jestem zdania - jak wszystkie firmy które pracują dla Straży dały by coś w zamian
- było by pięknie ...
Pozdrawiam
Tomy
Jak widać w Polsce jak to w Polsce - 2 Polaków i 3 zdania. Nawet gdybym miał 5 ton sprzętu na zbyciu to i tak by było za mało. Wyznaję zasadę nie tylko w jedną stronę. Jeśli Straż z naszej okolicy kupuje sprzęt u nas to ja dla straży też robię coś dobrego. Mam około 30 zgłoszeń a komplet lamp tylko jeden i generatory. Zrobimy w firmie losowanie i o wynikach poinformujemy Państwa na tej stronie.
Osobiście jestem zdania - jak wszystkie firmy które pracują dla Straży dały by coś w zamian
- było by pięknie ...
Pozdrawiam
Tomy
-
Ostatnio zmieniony śr 05 wrz 2012, 10:34 przez podymacz, łącznie zmieniany 1 raz.
Szanowni Państwo,
Chciałem ogłośić iż lampy stroboskopowe XLX3 wysyłamy w dniu dzisiejszym pocztą polską.
Wylosowana jednostka to OSP TRZCINIEC koło Siedlec.
GRATULUJEMY!!!
Lampy wysyłamy do Pana Piotra Adamiaka.
Mam nadzieję że paczka dojdzie raz dwa i sprzęt znajdzie się nareszcie we właściwym miejscu, będzie służył długo i bezawaryjnie.
Myślę że jak Panowie z OSP Trzciniec sprzęt zamontują to się jeszcze odezwą czy wszystko jest ok.
Z tego co telefonicznie ustaliłem w jednostce jest sporo młodych ludzi w wieku 18, 19 lat. Są młodymi zapaleńcami, chce im się działać. I to jest ok. Tak trzymać. Jak zwykle brak jest kasy na zakupy. Więc sprzęt na pewno się przyda.
Kilka słów :
Uważam iż żeby zrobić coś dobrego nie potrzeba wiele pieniędzy - potrzeba jedynie trochę dobrej woli. Co prawda widzę co innego w otaczającej nas rzeczywistości ...
Ale zrobić coś dobrego to naprawdę fajne uczucie
Zostały jeszcze do rozdania generatory - ale spokojna głowa i tym się zajmiemy w odpowiednim czasie .
Pozdrawiam
Tytus
Chciałem ogłośić iż lampy stroboskopowe XLX3 wysyłamy w dniu dzisiejszym pocztą polską.
Wylosowana jednostka to OSP TRZCINIEC koło Siedlec.
GRATULUJEMY!!!
Lampy wysyłamy do Pana Piotra Adamiaka.
Mam nadzieję że paczka dojdzie raz dwa i sprzęt znajdzie się nareszcie we właściwym miejscu, będzie służył długo i bezawaryjnie.
Myślę że jak Panowie z OSP Trzciniec sprzęt zamontują to się jeszcze odezwą czy wszystko jest ok.
Z tego co telefonicznie ustaliłem w jednostce jest sporo młodych ludzi w wieku 18, 19 lat. Są młodymi zapaleńcami, chce im się działać. I to jest ok. Tak trzymać. Jak zwykle brak jest kasy na zakupy. Więc sprzęt na pewno się przyda.
Kilka słów :
Uważam iż żeby zrobić coś dobrego nie potrzeba wiele pieniędzy - potrzeba jedynie trochę dobrej woli. Co prawda widzę co innego w otaczającej nas rzeczywistości ...
Ale zrobić coś dobrego to naprawdę fajne uczucie
Zostały jeszcze do rozdania generatory - ale spokojna głowa i tym się zajmiemy w odpowiednim czasie .
Pozdrawiam
Tytus
-
Gratulujemy zwycięzcom i fundatorom nagrody!
Jako zwycięzca dziękuje również dziękuję, czekam na przesyłkę
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- OSP (gm., woj.): pow.Łowicz, woj. łódzkie
Jeżeli to nie LIPA ( a mam taką nadzieje) to pełny SZACUN dla darczyńcy.
Witam,
W dniu dzisiejszym wysyłamy pocztą generator sygnałów dzwiękowych dla :
Ochotnicza Straż Pożarna w Rogowie
Rogów 92
24-313 Wilków
Gratulujemy !
Instrukcję obsługi niestety gdzieś wciągneło. Proszę pamiętać przy podłaczaniu generatora.
Czerwony + 24 V
Czarny - 24 V
Bązowe 2 kable podłaczamy do głośnika .
Są też inne kable / jak je rozpracuję to się odezwę / na pewno jest tam możliwość zmiany dzwięków przez naciśnięcie klaksonu oraz tzw. poganiacz przechodniów i samochodów
Od razu powinno działać
Pozdrawiam
Tomy
W dniu dzisiejszym wysyłamy pocztą generator sygnałów dzwiękowych dla :
Ochotnicza Straż Pożarna w Rogowie
Rogów 92
24-313 Wilków
Gratulujemy !
Instrukcję obsługi niestety gdzieś wciągneło. Proszę pamiętać przy podłaczaniu generatora.
Czerwony + 24 V
Czarny - 24 V
Bązowe 2 kable podłaczamy do głośnika .
Są też inne kable / jak je rozpracuję to się odezwę / na pewno jest tam możliwość zmiany dzwięków przez naciśnięcie klaksonu oraz tzw. poganiacz przechodniów i samochodów
Od razu powinno działać
Pozdrawiam
Tomy
-
- OSP (gm., woj.): Rogów, lubelskie
- Kontakt:
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Dzięki
Jelcz już się nie może doczekać
Dzięki
Jelcz już się nie może doczekać
Jako przedstawiciel OSP TRZCINIEC która wygrała lampy stroboskopowe, mogę zapewnić że lampy dotarły w czwartek przesyłką priorytetową, fabrycznie nowe, w orginalnym pudełku z manipulatorem i potrzebnymi przewodami i wejściami. Bardzo miły kontakt i niezbędna pomoc techniczna. Tyle dodam od siebie
JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY i pozdrawiamy
JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY i pozdrawiamy