Ginekolog Warszawa
-
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Re: Ginekolog Warszawa
My niedawno szukaliśmy dobrego ginekologa który się zna na nowoczesnej antykoncepcji bo żona słyszałam dużo ciekawych informacji na temat tabletek drovelis i chciała o nie zapytać
-
- OSP (gm., woj.): śląskie zabrze zabrze
Zobacz na stronę tu https://the-clinic.pl/specjalista/lek-k ... -opuchlik/ Masz tu informacje o ginekolog z długoletnim doświadczeniem. Jest specjalistą ginekologii estetycznej i rekonstrukcyjnej, pomagając kobietom poprawić jakość życia intymnego, zmniejszyć objawy nietrzymania moczu oraz rozwiązać problemy związane z poporodowymi zaburzeniami narządów rozrodczych. Na stronie masz podane dane kontaktowe,
Jeśli Warszawa, to zdecydowanie doktor Poręcka w Renort, ale nie wiem, jak z terminami. Ogólnie zawsze podchodziła perfekcyjnie, angażowała się. Prowadziła mi ciążę, podpowiadała, rozwiewała wątpliwości. Jeśli chodzi o tę specjalizację, to najlepszy lekarz, z jakim miałam do czynienia. I co ważne - urodziłam zdrowe dziecko, bez żadnych komplikacji.
-
- OSP (gm., woj.): płońsk, mazowieckie
jeśli chodzi o specjalistów od endometriozy to chyba lepiej od razu zgłosić się do szpitala medicover bo tam zajmują się leczeniem tej choroby kompleksowo, można liczyć także na małoinwazyjne zabiegi usuwania endometriozy w asyście robota da vinci
W odniesieniu do wyboru ginekologa, sprawdźcie sobie, czy przyjmuje on również nastolatki. Biorąc pod uwagę, że pierwsze wizyty mogą być stresujące, ważne jest podejście lekarza. Słyszałam, że dobry ginekolog zawsze wyjaśni wszystkie opcje dotyczące zdrowia, włączając w to leki antykoncepcyjne, bez oceniania czy wywierania presji.