Kupimy Motorole gm 360
-
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Re: Kupimy Motorole gm 360
Czestotliwosc znam brakuje mi tego kodu a nadawanie potrzebne mi gdyż Gp będzie uż
ywana w straży osoba Która mi programuje też zaproponowala by wyslal inne radio celem sczytania ale nie chce teraz wysyłać kolejnego radia -jutro jeszcze raz pojadę na psk może będzie bardziej życzliwy oficer.
ywana w straży osoba Która mi programuje też zaproponowala by wyslal inne radio celem sczytania ale nie chce teraz wysyłać kolejnego radia -jutro jeszcze raz pojadę na psk może będzie bardziej życzliwy oficer.
Piękniejszy od ciszy jest tylko dźwięk syreny
-
- OSP (gm., woj.): Młyny (Busko, Świętokrzyskie)
- Kontakt:
Łaski za bardzo ci nie robią. Oficer za wiele może nie wiedzieć. Pogadaj z kimś aby zadzwonił do kwpsp do łączności. Oni wiedzą i pewnie podadzą Ci. Powodzenia
-
- OSP (gm., woj.): glinik,podkarpackie
my jak kupilismy motorolę nasobną i samochodową w psp wojewódzkiej nam przestroili i jeszcze w aucie za darmo zamontowali
-
- OSP (gm., woj.): OSP Posada Zarszyńska
- Kontakt:
Ja tez kiedyś chciałem uzyskać kod CTTS ale w komendzie mi nie podali bo powiedzieli że to jest tajne. Musiałem radia zawieźć do KP a oni je zawieźli do KW.
Bogu na chwałę, ludziom na pożytek
No rozumiem Cię ale to że chłopaki napisali że chcą kupić za 800-900 to nie znaczy że za tyle trzeba im sprzedać jak sprzęt można dostać trochę taniej. Biznes jest biznes ale wiadomo że większości OSP brakuje sprzętu więc można po normalnych cenach im takie radio sprzedać.mrg11 pisze:To nie są ceny wg. mnie. To są ceny podane w tym wątku. Pozdrawiam
I u mnie jest to samo tez im oddam a oni przekaża dalej.damian_osp pisze:Ja tez kiedyś chciałem uzyskać kod CTTS ale w komendzie mi nie podali bo powiedzieli że to jest tajne. Musiałem radia zawieźć do KP a oni je zawieźli do KW.
Piękniejszy od ciszy jest tylko dźwięk syreny