OTWP

Dział poświęcony funkcjonowaniu MDP. Wszystko co dotyczy młodzieży w Strażach Pożarnych.

Rudy
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
Status: Offline

Post autor: Rudy »

Nie jesteś wyjątkiem :) Ja także startuje w OTWP. Rok tomu byłem 3 w Łódzkim, :D a w tym roku narazie wygrałem gminny i w środe mam powiatowy turniej, który mam nadzieje wygram :) Ciebie ktoś przygotowywuje, a mnie teraz nikt, sam się ucze. Rok temu troche mi pomagała p. Dyrektor szkoły, lecz jak teraz chodze do gimnazjum to nikt mi nie pomaga i musze sobie jakoś sam radzić :wink:

kdatta
Kontakt:

Post autor: kdatta »

Zapraszam na moj± www. Mo¿ecie tam pobraæ program przydatny podczas przygotowañ do OTWP. Wstawi³em do niego ponad 550 pytañ i 100 ilustacji. ¯yczê sukcesów.

Krzysztof
Kontakt: Komendant Gminny ZOSP RP - Krzysztof Datta e-mail. biuro@ospkarsin.pl GG 3230011 kom. 606 230 876

Rudy

Ten program, jest bardo dobry, tylko jak jest pytanie o dystynkcje osp to zamiast gwiazdek są "ę", i właśnie niewiem, czy te "ę" to jak gwiazdka.
Może i dużo jest w nim pytań, tylko po 50 pytaniach zaczeły mi sie powtarzać :P co niektóre. Wtym programie jest wybieranie pytań (w praktyce) losowe?
Jak tak to ja bym zrobił, że jak pytanie "zada" to już tak jakby je "odrzuca"

Może i to wina mojego kompa :wink:

zaq1

Post autor: zaq1 »

Szukam wszelkich materiałów materiałów przydatnych do przygotowania dzieciaków do Turnieju Wiedzy o Pożarnictwie (zestawy pytań i inne).
Będę wdzięczny za każdą pomoc
Pozdrawiam
Mój emali :pawel0002@o2.pl

kdatta
Kontakt:

Post autor: kdatta »

Zauwa¿y³em ten wy¶wietlany b³±d. Musimy po prostu to poprawiæ w naszej bazie, gdy¿ zakrad³ siê z³y plik. Baza losuje sama pytania i oczywi¶cie istnieje mo¿liwo¶æ powtarzania ich /tak ustawili¶my program!/. Nie mamy czasu poprawiæ tych niedoróbek, gdy¿ pracujemy nad kolejnym programem szkoleniowym dla celów OSP ;)

Krzysztof Datta
Kontakt: Komendant Gminny ZOSP RP - Krzysztof Datta e-mail. biuro@ospkarsin.pl GG 3230011 kom. 606 230 876

Zipo

Post autor: Zipo »

Korzystałem z w. w. programu i chciałbym pochwalić jego jedną ważną zaletę a mianowiecie pytania dotyczące sprzętu pożarniczego czyli np. sprzętu ratowniczego lub armatury wodnej, jest to bardzo przydatne tym bardziej że nie wszystkie OSP nim dysponują aby uczestnik konkursu mógł go poznać na własne oczy.
'czasami poprostu brakuje kamieni..."

zaq1

Szukam wszelkich materiałów materiałów przydatnych do przygotowania dzieciaków do Turnieju Wiedzy o Pożarnictwie (zestawy pytań i inne).
Pozdrawiam

zaq1

Pozdrawiam

zaq1

Pozdrawiam

miggru

Post autor: miggru »

tu wszyscy umieją czytać i nie trzeba powtarzać tych samuch postów po 10 razy!!! Kup sobie ABC STRAŻAKA i ściągnij pytania ze strony podanej wyżej!!!

Kogut
Kontakt:

Post autor: Kogut »

Co do tego programu z OSP Karsin, a raczej jego błędów, to tak na prawde nie wynikają one z winy programu,a rodzajau oprogramowania jaki posiadamy na swych komputerach, np. ja korzystam z "macromedia Flash 7" i w nim ten program (z OSP Karsin) otwieram, natomiast mój kolega, korzysta z Flasha, bodajrze 6, i program nie działa tak jak powinien...

Czy mógłby mi ktoś jakoś pomóc :roll: :?: Chodzi o materiały na OTWP, które przygotowały by mnie do eliminacji wojewodzkich...Albo może chociarz jakieś wskazówki typu, jak to jest na wojewódzkich w pomorskiem (bo słyszałem, że pytania się corocznie powtarzają) , a największy dylemat mam z pytaniami o nazwiska i stopnie, więc jeśli ktoś mógłby mi powiedzieć o jakie nazwiska (których komendantów, bo przecież nie będe się wszystkich uczył) chodzi.Za pomoc, z góry dziękuję :!: :!: :!:
Oto mój mail: kogutmaster@o2.pl
Zapraszam do odwiedzania skromnej strony OSP Łubiana!!!

Kogut
Kontakt:

Do wojewódzkich jeszcze tylko 7 dni, a materiałami nikt się nie podzielił :?
POMOCY 8)

Kogut
Kontakt:

No i wojewodzkie wygrane hehe :P
Kto jeszcze jedzie do Bialowiezy?

Rudy

To gratuluje. A jakie to województwo?

Zipo

Post autor: Zipo »

zbiedziłem
dopiero 3 na województwie :evil:
ale pytania ciekawe były :wink:
'czasami poprostu brakuje kamieni..."
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat