Temat na forum dla niezainteresowanych do zamknięcia, a jak to napisałeś gość wcześniej pisał że po nowym roku będzie posiadał zdjęcia, więc albo ja się mylę, albo co pewniejsze ty się myliszsslawek77 pisze:wy to jesteście analfabetami ?? gość napisał że temat do zamkniecia, a jak macie jakieś niejasności to PW albo ikonka koperty czyli mail, a nie jak małe dzieci
"Wypożyczenie" samochodu dla OSP
-
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Żebry,gm.Wąsosz,woj.Podlaskie
- Kontakt:
- Status: Offline
Re: "Wypożyczenie" samochodu dla OSP
-
- Kontakt:
dh.michal pisze:Temat na forum dla niezainteresowanych do zamknięcia, a jak to napisałeś gość wcześniej pisał że po nowym roku będzie posiadał zdjęcia, więc albo ja się mylę, albo co pewniejsze ty się myliszsslawek77 pisze:wy to jesteście analfabetami ?? gość napisał że temat do zamkniecia, a jak macie jakieś niejasności to PW albo ikonka koperty czyli mail, a nie jak małe dzieci
Welcome pisze:W takim razie proszę o zamkniecie tematu. Dalsza rozmowa na temat wypożyczenia wozu nie ma sensu. Pozdrawiam, i życzę Wesołych Świąt..
dh.michal pisze:Temat na forum dla niezainteresowanych do zamknięcia, a jak to napisałeś gość wcześniej pisał że po nowym roku będzie posiadał zdjęcia, więc albo ja się mylę, albo co pewniejsze ty się myliszsslawek77 pisze:wy to jesteście analfabetami ?? gość napisał że temat do zamkniecia, a jak macie jakieś niejasności to PW albo ikonka koperty czyli mail, a nie jak małe dzieci
Byłem, w Niemczech, nawet oglądałem te samochody. Niestety po moim ogłoszeniu dostałem sporo wiadomości na PW i maili typu "Spier.. to nie wypożyczalnia aut", "Nikt nie będzie chciał wypożyczyć złomów z Niemiec" ( to są jedne z "lżejszych" wiadomości.) Niestety taka mentalność Polaka. Ktoś chce pomóc, to go zwyzywają..
Czyli napisz proszę oficjalnie jak wygląda sprawa.
Czy nadal jest możliwość wypożyczenia czy już nie?
Czy nadal jest możliwość wypożyczenia czy już nie?
A wiec chciałem pomóc kilku jednostką OSP, bo według mnie lepiej jest wypożyczyć za "śmieszne pieniądze" porządny samochód, niż, pakować te same pieniądze w starego żuka (co za tym szło po pewnym okresie jednostka ma możliwość odkupienia po korzystnej cenie ten samochód). Bardzo się ciesze że mój temat, się rozwinął, oraz dużo jednostek się do mnie odezwało. Niestety. Dostawałem sporo maili, oraz wiadomości na PW w których mnie obrażano, że jestem oszustem, że nikt nie wypożyczy złomów (mimo że podałem jakie to samochody, stosunkowo młode i w dobrym stanie), żebym wciskał je komu innemu. Tak wiec, pieniądze które miałem zamiar wydać na kupno samochodów postanowiłem wpłacić na Rodzinny Dom Dziecka. Myślę że dzieciaki, bardziej się z tego podarunku ucieszą, niż niektórzy użytkownicy forum, którzy niestety zwyzywali mnie od oszustów. Chciałbym także przeprosić, za zamieszanie, i podziękować za popularność mojego tematu. Mam nadzieje że kiedyś ktoś dogodzi Polakom
. Administracje proszę o zamknięcie tematu. Pozdrawiam serdecznie

-
- OSP (gm., woj.): Żebry,gm.Wąsosz,woj.Podlaskie
- Kontakt:
Ja ze swojej strony mogę powiedzieć że jeżeli ktoś cię obraził to nie należy tego zostawić, jest policja, teraz da radę dojść po numerze IP do każdego więc tak nie powinno być, zamiast Tusk i reszta podpisywać ACTA powinni zająć się właśnie obrażaniem ale takim prawdziwym ( nie jak np. strona antykomor.pl) a takimi jak tu kolega piszę, a dla kolegi propozycja napisać w temacie nicki tych którzy kolegę obrazili w rażący sposób.
Pozdrawiam i proszę o częste używanie rozumu jeżeli w ogóle mają go ci co piszą takie rzeczy.
Pozdrawiam i proszę o częste używanie rozumu jeżeli w ogóle mają go ci co piszą takie rzeczy.
-
- OSP (gm., woj.): OSP Droszewo gm.Biskupiec woj.Warminsko-Mazurskie
Popieram dh.michal te osoby zmarnowały szanse na rozwój niektórych OSP,daj nick-i tych chamów.Ich podejściem nic się nie osiągnie,a wśród strażaków zaufanie to podstawa...
-
- OSP (gm., woj.): Seligów woj.Łódzkie
- Kontakt:
Do tej pory mało mnie interesował ten temat, moje zdanie na temat aut z zagranicy nie ma tu nic do tego, ale po tym co przeczytałem dzisiaj, to mnie ruszyło.
1. Żadnego ujawniania nick-ów, tylko prosto na policje. Za ujawnianie nicków sam możesz mieć problemy (przykład: wywieszanie zdjęć złodzieja w sklepie który okradł)
2. Jeżeli już to na prive do admina lub moderatora pełne kopie maili i wiadomości PW.
A tak od siebie, to zdaje sobie z tego sprawę jak się czujesz. Wielu z nas za swoją działalność w OSP, za wysiłek, pracę zostaje zbesztanych "bo podobno..." Aaa no właśnie "podobno". Znam ten temat z autopsji
Ważne jest, aby chamstwo tępić, dlatego proszę nie zostawiaj tej sprawy bez konsekwencji.
Pozdrawiam, Kamil
1. Żadnego ujawniania nick-ów, tylko prosto na policje. Za ujawnianie nicków sam możesz mieć problemy (przykład: wywieszanie zdjęć złodzieja w sklepie który okradł)
2. Jeżeli już to na prive do admina lub moderatora pełne kopie maili i wiadomości PW.
A tak od siebie, to zdaje sobie z tego sprawę jak się czujesz. Wielu z nas za swoją działalność w OSP, za wysiłek, pracę zostaje zbesztanych "bo podobno..." Aaa no właśnie "podobno". Znam ten temat z autopsji
Ważne jest, aby chamstwo tępić, dlatego proszę nie zostawiaj tej sprawy bez konsekwencji.
Pozdrawiam, Kamil
Starszy sikawkowy
-
- OSP (gm., woj.): przyrów śląskie
jśli możesz skontaktuj się ze mną na numer 693050358 lub prześlij mi swój numer to ja zadzwonie do ciebie