Warta przy grobie pańskim :( - pomocy

Dyskusja o aktualnych wydarzeniach odnoszących się do typowych sytuacji życia codziennego. Informacje z pierwszej ręki obejmujące tematy przyciągające uwagę.
Awatar użytkownika

GLM
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
OSP (gm., woj.): Długa Koscielna
Status: Offline

Re: Warta przy grobie pańskim :( - pomocy

Post autor: GLM »

Ale wstyd dla tej jednostki , tylko współczuć reszcie
Święty Florianie patronie nasz ,miej w opiece naszą Straż

miron
OSP (gm., woj.): Blizianka, podkarpackie

Post autor: miron »

Bart pisze:Miron a wszyscy wartownicy to bandci jak ci o których piszesz ?
Ja tak nie twierdzę i nie ja piszę tylko gazeta Kurier Lubelski (proszę uważniej przeczytać). Prasa o tym pisze dlatego stwierdzam, że może to mieć niekorzystny wydźwięk na nas wszystkich - tamci reprezentowali OSP i my też jesteśmy strażakami OSP tak więc łatwo się domyślić jakie mogą być tego konsekwencje. Np. chłopak, który zemdleje podczas warty może zostać posądzony niesłusznie, że był pijany itp.
Bart pisze:.. a w opisanej przez ciebie sytuacji..
Jeśliby sytuacja byłaby opisana przeze mnie to pół biedy, ale niestety opisana jest przez prasę o co najmniej zasięgu województwa lubelskiego. Ja sytuacji nie opisuję tylko cytuję artykuł z gazety, a dokładniej z witryny gazety wraz ze wskazaniem źródła informacji. Myślę też, że nie czynię niczego niewłaściwego cytując opis tego wydarzenia, bo może to być przestroga dla tych 99% druhów by eliminowali ten patologiczny 1%, bo niestety później smród jest znacznie większy niż jednostka statystyczna całej populacji.

Bart
OSP (gm., woj.): Gmina Tomaszów Mazowiecki

Post autor: Bart »

Jeśli cię to uraziło to przepraszam,nie to było moim zamiarem. Uniosłem się tym aby dowódcy zwracali na nas uwagę .
Oni praktycznie zostali już wyeliminowani gdyż wątpię aby przez najbliższe kilka lat pełnili warty.Poraża mnie natomiast postawa rodziców tych bachorów(innego określenia nie mam).
Różne przypadki patologii się zdarzają w naszych szeregach ale takie coś to chyba pierwszy raz....
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat