Warta przy grobie pańskim :( - pomocy
-
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Długa Koscielna
- Status: Offline
Re: Warta przy grobie pańskim :( - pomocy
Ale wstyd dla tej jednostki , tylko współczuć reszcie
Święty Florianie patronie nasz ,miej w opiece naszą Straż
-
- OSP (gm., woj.): Blizianka, podkarpackie
Ja tak nie twierdzę i nie ja piszę tylko gazeta Kurier Lubelski (proszę uważniej przeczytać). Prasa o tym pisze dlatego stwierdzam, że może to mieć niekorzystny wydźwięk na nas wszystkich - tamci reprezentowali OSP i my też jesteśmy strażakami OSP tak więc łatwo się domyślić jakie mogą być tego konsekwencje. Np. chłopak, który zemdleje podczas warty może zostać posądzony niesłusznie, że był pijany itp.Bart pisze:Miron a wszyscy wartownicy to bandci jak ci o których piszesz ?
Jeśliby sytuacja byłaby opisana przeze mnie to pół biedy, ale niestety opisana jest przez prasę o co najmniej zasięgu województwa lubelskiego. Ja sytuacji nie opisuję tylko cytuję artykuł z gazety, a dokładniej z witryny gazety wraz ze wskazaniem źródła informacji. Myślę też, że nie czynię niczego niewłaściwego cytując opis tego wydarzenia, bo może to być przestroga dla tych 99% druhów by eliminowali ten patologiczny 1%, bo niestety później smród jest znacznie większy niż jednostka statystyczna całej populacji.Bart pisze:.. a w opisanej przez ciebie sytuacji..
-
- OSP (gm., woj.): Gmina Tomaszów Mazowiecki
Jeśli cię to uraziło to przepraszam,nie to było moim zamiarem. Uniosłem się tym aby dowódcy zwracali na nas uwagę .
Oni praktycznie zostali już wyeliminowani gdyż wątpię aby przez najbliższe kilka lat pełnili warty.Poraża mnie natomiast postawa rodziców tych bachorów(innego określenia nie mam).
Różne przypadki patologii się zdarzają w naszych szeregach ale takie coś to chyba pierwszy raz....
Oni praktycznie zostali już wyeliminowani gdyż wątpię aby przez najbliższe kilka lat pełnili warty.Poraża mnie natomiast postawa rodziców tych bachorów(innego określenia nie mam).
Różne przypadki patologii się zdarzają w naszych szeregach ale takie coś to chyba pierwszy raz....