zastanawiam się, z jakich ekologicznych rozwiązań korzystacie w Waszych domach? I skąd czerpiecie na to pomysły? Ja ostatnio trafiłam na fajną stronę www.stylplus.com.pl, na której znalazłam kilka ciekawych rozwiązań
Ekologiczne rozwiązania do domu
-
Wandka
Topic author - Posty: 1356
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): poznań, wielkopolskie
- Status: Offline
Ekologiczne rozwiązania do domu
Hej,
zastanawiam się, z jakich ekologicznych rozwiązań korzystacie w Waszych domach? I skąd czerpiecie na to pomysły? Ja ostatnio trafiłam na fajną stronę www.stylplus.com.pl, na której znalazłam kilka ciekawych rozwiązań
-
palto22
- OSP (gm., woj.): Osina, zachodniopomorskie
Re: Ekologiczne rozwiązania do domu
Wybierając taką opcję, jak pompa ciepła, warto zwrócić uwagę na certyfikaty jakości i efektywności energetycznej producenta. Wysoka jakość wykonania i nowoczesne technologie zapewniają stabilną pracę systemu przez wiele lat, minimalizując koszty serwisowania i zwiększając komfort użytkowania w codziennym życiu.
-
lula
- OSP (gm., woj.): małopolskie, miejscowość trąbki
Re: Ekologiczne rozwiązania do domu
Przy bateriach patrzę na pojemność użyteczną (kWh), liczbę cykli i kompatybilność z falownikiem. Tryb backupu i szybkie przełączanie też robią różnicę. Opis i szczegóły są tutaj: magazyny energii. Co ważniejsze: awaryjne zasilanie czy niższe rachunki?