Prośba
-
Topic author - Posty: 21
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Prośba
Witam może ktoś z kolegów ma gotowe wzór zaproszenia na uroczystość osiemdziesięciolecia. Nie znam się na tyle na komputerze zebym sam mogłbym takie zrobic. Z gminy od nikogo nie moge uzyskac pomocy gdyz tlumacza sie brakiem czasu. Z góry dziękuje w razie czego proszę przesyłać na meila mojego kolegi cobrags500@tlen.pl Pozdrawiam
Re: Prośba
cześć. Jeśli możesz poczekać do piątku, mogę Ci wysłać wzór takiego zaproszenia. Ale Będzie on w Corelu. Będziesz potrzebował kogoś kto ma taki program do otworzenia. Pozdrawiam Marek.
Re: Prośba
Witam!
Sugerowałbym nie przejmowanie się wzorem zaproszenia. Większości z zaproszonych gości i tak to koło ch..ełmu lata. Ja "wyprodukowałem" takie jak (mam nadzieję) otrzymałeś na podanego maila i na 35 zaproszonych jednostek tylko dwie nie dotarły. Wzory są zrobione w Word 97-2003 (doc).Jeśli będziesz zainteresowany wpiszesz właściwe daty i godziny, kup kilkanaście arkuszy papieru wizytówkowego, drukarka z kolorowym tuszem i heja.
Ps.Data i godziny są z naszej ub-rocznej uroczystości. Gdybym znał twoje dane (m., datę, godziny)-wysłałbym Ci gotowce do druku.
Sugerowałbym nie przejmowanie się wzorem zaproszenia. Większości z zaproszonych gości i tak to koło ch..ełmu lata. Ja "wyprodukowałem" takie jak (mam nadzieję) otrzymałeś na podanego maila i na 35 zaproszonych jednostek tylko dwie nie dotarły. Wzory są zrobione w Word 97-2003 (doc).Jeśli będziesz zainteresowany wpiszesz właściwe daty i godziny, kup kilkanaście arkuszy papieru wizytówkowego, drukarka z kolorowym tuszem i heja.
Ps.Data i godziny są z naszej ub-rocznej uroczystości. Gdybym znał twoje dane (m., datę, godziny)-wysłałbym Ci gotowce do druku.
Jajakobyły