Witam,
Mam problem bo nie wiem co mam napisać w opinii dla druha który chce się dostać do PSP. Co ta opinia ma zawierać ?
Proszę o pomoc
Opinia dla druha
-
Topic author - Posty: 4
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Lucynów Duży (gm.Wyszków,woj.Mazowieckie)
- Status: Offline
-
- OSP (gm., woj.): Strzebieszew,Domaniewice,Łódzkie
Re: Opinia dla druha
Najlepiej jak napiszesz, że czynnie uczestniczy w życiu jednostki. Udziela w pracy na rzecz jednostki, aktywnie uczestniczy w zawodach pożarniczych, bierze udział w akcjach ratowniczo gaśniczych, bierze udział w ćwiczeniach organizowanych przez OSP lub PSP z waszego rejonu. Tego typu rzecz. Dodatkowo, że został odznaczony jakimś medalem itp.
"Bogu na chwałę, ludziom na pożytek"
"co nie uśmierci to podwójnie wzmocni mnie"
"co nie uśmierci to podwójnie wzmocni mnie"
-
- OSP (gm., woj.): Kraków, Małopolska
Re: Opinia dla druha
Nie wiem jak jest w kryteriach naboru ale u nas są dodatkowe punkty za minimum trzyletni staż w OSP więc jak coś to również i taką informację koledze umieść.strazak102 pisze:Najlepiej jak napiszesz, że czynnie uczestniczy w życiu jednostki. Udziela w pracy na rzecz jednostki, aktywnie uczestniczy w zawodach pożarniczych, bierze udział w akcjach ratowniczo gaśniczych, bierze udział w ćwiczeniach organizowanych przez OSP lub PSP z waszego rejonu. Tego typu rzecz. Dodatkowo, że został odznaczony jakimś medalem itp.