Witam. Proszę o porade jaki samochód kupić
-
Topic author - Posty: 31
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Kwapinka,gm.Raciechowice
- Status: Offline
Witam. Proszę o porade jaki samochód kupić
Witam jak w temacie samochód ok 100,000 zł znalazłem iveco tlf16/25 4x4 o mocy 192 km z 1990r w cenie ok 80000 oraz mercedesa 1222 z 1986 r. 4x4 w cenie ok 90000zł .Samochód musi być z napędem na cztery koła i możliwie jak najmocniejszy ponieważ od strażnicy mamy sporą górke .Znalazłem takie dwa modele i proszę o opinie,iveco kusi ceną i rocznikiem ale ma słabszy silnik co może mieć znaczenie w eksploatacji mercedes zaś jest starszy i mimo że mocniejszy to słyszałem opinie że takie mercedesy mają kiepsko zestrojone skrzynie biegów z silnikiem co powoduje że są mulaste pod górę.Proszę o opinie i rade co wybrać.Dzięki z góry za opinie 

Re: Witam. Proszę o porade jaki samochód kupić
Użytkowaliśmy Mercedesa LP 913 z 1980 roku i 1120 z 1990 roku - nie było z nimi żadnych większych problemów (problemy to głównie jakość paliwa i zapychające się filtry).
Co prawda to były inne auta niż 1222, bo oba były 4x2 ale stare mercedesy były dobrymi samochodami.
Co prawda to były inne auta niż 1222, bo oba były 4x2 ale stare mercedesy były dobrymi samochodami.
Sylwek
www.strazak.pl
www.strazak.pl