Syrena - oborty
- 
				karol1118

- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Re: Syrena - oborty
po zobaczeniu tego rysunku poszedłem i sprawdziłem jak to jest u nas bo już miałem mętlik no i patrząc z dołu kręci się w lewo tak jak na rysunku -czyli we wcześniejszym poście napisałem źle za co przepraszam 

Piękniejszy od ciszy jest tylko dźwięk syreny
						- 

Intercooler
 Topic author
- OSP (gm., woj.): powiat tarnowski, województwo małopolskie
- Status: Offline
Re: Syrena - oborty
Oj nic się nie stało, i tak jeszcze nie podjąłem żadnych radykalnych działań  My mamy taką puszkę na dachu, tam łatwiej przepiąć te kable. Pozatym i tak muszę wyjść te naciągi poprawić. I chce jej spojrzeć prosto w łopatki i przemówić, żeby nie leciała w kulki tylko wyła ostro
 My mamy taką puszkę na dachu, tam łatwiej przepiąć te kable. Pozatym i tak muszę wyjść te naciągi poprawić. I chce jej spojrzeć prosto w łopatki i przemówić, żeby nie leciała w kulki tylko wyła ostro   
    Dzięki Panowie za pomoc, jak zawsze można na Was liczyć

My mamy taką puszkę na dachu, tam łatwiej przepiąć te kable. Pozatym i tak muszę wyjść te naciągi poprawić. I chce jej spojrzeć prosto w łopatki i przemówić, żeby nie leciała w kulki tylko wyła ostro