witam,
chciałbym się dowiedzieć czy może ktoś ma informacje gdzie szukać starej zabudowy do Stara 266. nie wiem czy może by mieli w firmach karosujących takie samochody jako zostawione przez kogoś w rozliczeniu?
prosił bym o takie informacje i ewentualnie o możliwe koszta takiego zakupu
Stare zabudowy Stara 266
-
Topic author - Posty: 279
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Kopojno (gm. Zagórów, woj. Wielkopolskie)
- Kontakt:
- Status: Offline
Re: Stare zabudowy Stara 266
Hej
Do firmy karosującej można oddać samochód ze starą zabudową albo samą rame i nie ma żadnej różnicy w kosztach.
Jak oddasz ze starą zabudową to oni to rozcinają jak leci i idzie na złom, a ty z tego nic nie masz (żadnego upustu czy coś) i raczej u nich w całości nie dostaniesz bo oni się nie bawią w delikatne zdejmowanie starej tylko jak leci zdejmują i na złom.
Ja jak karosowałem Star244 to oddałem do firmy karosujące tylko podwozie, a starą zabudowe sprzedałem innej jednostce za 3tyś zł., była w bardzo dobrym stanie wraz ze zbiornikiem 2,5, chłopaki sami sobie zdjęli zabudowe.
Możesz ewentualnie pogadać z kimś w firmie karosującej żeby ci ewentualnie dali namiary na jakąś OSP która za jakiś czas zamierza do nich dać auto i wtedy z tą OSP sam sobie załatwisz a oni wtedy oddają same podwozie.
No i do zdjęcia zabudowy bez dźwigu się nie obejdzie...
Pozdrawiam.
Do firmy karosującej można oddać samochód ze starą zabudową albo samą rame i nie ma żadnej różnicy w kosztach.
Jak oddasz ze starą zabudową to oni to rozcinają jak leci i idzie na złom, a ty z tego nic nie masz (żadnego upustu czy coś) i raczej u nich w całości nie dostaniesz bo oni się nie bawią w delikatne zdejmowanie starej tylko jak leci zdejmują i na złom.
Ja jak karosowałem Star244 to oddałem do firmy karosujące tylko podwozie, a starą zabudowe sprzedałem innej jednostce za 3tyś zł., była w bardzo dobrym stanie wraz ze zbiornikiem 2,5, chłopaki sami sobie zdjęli zabudowe.
Możesz ewentualnie pogadać z kimś w firmie karosującej żeby ci ewentualnie dali namiary na jakąś OSP która za jakiś czas zamierza do nich dać auto i wtedy z tą OSP sam sobie załatwisz a oni wtedy oddają same podwozie.
No i do zdjęcia zabudowy bez dźwigu się nie obejdzie...
Pozdrawiam.
-
Topic author - Posty: 279
- OSP (gm., woj.): Kopojno (gm. Zagórów, woj. Wielkopolskie)
- Kontakt:
- Status: Offline
Re: Stare zabudowy Stara 266
pomysł dobry trzeba będzie o tym pomysleć