Do sprzedania zwijadło szybkiego natarcia z wężem 60m (wysokociśnieniowy 40bar) zwijadło w bardzo dobrym stanie, kompletne bez prądownicy wysokociśnieniowej. Zwijadło firmy Zigler przynajmniej z taką pompą współpracowało, mam również do sprzedania pompę wysokociśnieniowa z którą to natarcie było połączone (pompa ma pęknięty korpus).
Cena za zwijadło 2 tyś zł do negocjacji. Jak ktoś by był zainteresowany pompą zdjęcia wyślę na e-mail
W razie pytań proszę dzwonić: 502 621 584 - Marcin ewentualnie pisać na e-mail: session@interia.pl
Sprzedam zwijadło szybkiego natarcia
-
Topic author - Posty: 13
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Sprzedam zwijadło szybkiego natarcia
- Załączniki
-
- 1.JPG (115.91 KiB) Przejrzano 1950 razy
-
- 2.JPG (125.87 KiB) Przejrzano 1950 razy
-
- 3.JPG (141.28 KiB) Przejrzano 1950 razy
-
- OSP (gm., woj.): F.H.U. PROFIS Samochody Pożarnicze
- Status: Offline
Re: Sprzedam zwijadło szybkiego natarcia
Witam Państwa,
Cena za to kompletne zwijadło firmy ROSENBAUER to 3500,00 zł. Muszę zaznaczyć, iż jest to zwijadło do autopomp z wysokim ciśnieniem do 40 bar. To zwijadło, do którego jest link jest do pomp I stopniowych. A to jest znacząca różnica. Mam do sprzedaży również inne zwijadła szybkiego natarcia, zwijane elektrycznie.
Cena za to kompletne zwijadło firmy ROSENBAUER to 3500,00 zł. Muszę zaznaczyć, iż jest to zwijadło do autopomp z wysokim ciśnieniem do 40 bar. To zwijadło, do którego jest link jest do pomp I stopniowych. A to jest znacząca różnica. Mam do sprzedaży również inne zwijadła szybkiego natarcia, zwijane elektrycznie.
Jeżeli pan z firmy profis czytał by dokładnie ogłoszenie powyżej to zauważył by że jest to zwijadło na wysokie ciśnienie. Jest nawet do niego uszkodzona pompa wysokociśnieniowa firmy ziegler z którą to natarcie było połączone. Jak ktoś jest zainteresowany wyślę zdjęcia pompy.
Zwijadło zostało sprzedane. Temat do usunięcia.