awaria oświetlenia
-
Topic author - Posty: 46
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Wilcze Doły gm. Kocia Banda
- Status: Offline
awaria oświetlenia
Cześć
gdzie mogę naprawić tanio i szybko lampy błyskowe stroboskopowe z naszego wozu bo padły nam wszystkie
proszę o szybką pomoc
pozdrawiam
gdzie mogę naprawić tanio i szybko lampy błyskowe stroboskopowe z naszego wozu bo padły nam wszystkie
proszę o szybką pomoc
pozdrawiam
-
- OSP (gm., woj.): Leszno( Leszno, Mazowieckie)
Re: awaria oświetlenia
Sprawdź bezpiecznik bo to zbyt podejrzane że wszystkie padły. Ewentualne przetwornica padła
-
sprawdzenie bezpieczników to podstawa , sprawdziłem je przed pisaniem postu są OK!
jak byś się pytał dalej to napięcie do lamp dochodzi prawidłowe uszkodzone są lampy
jak byś się pytał dalej to napięcie do lamp dochodzi prawidłowe uszkodzone są lampy
-
napisz do szturm___mana na pewno Ci pomoże, nam pomógł
-
Dzięki pomocy szturm__man -a sygnalizacja alarmowa działa jak nowa
wielkie dzięki szturm___man, temat uważam za zamknięty
wielkie dzięki szturm___man, temat uważam za zamknięty
-
- OSP (gm., woj.): Dąbrowa Górn - Tucznawa
moze na przyszlosc dla innych, w czym tkwil problem?
-
wybrałem serwisanta z polecenia na tym forum jest OK!,swoją pracę wykonał rzetelnie w wysokim standardzie , a inni no cóż
nie potrzebujemy korzystania z ich pomocy szturm___man obiecał nam wsparcie techniczne w zakresie sygnalizacji ostrzegawczej w naszych samochodach to co dla nas zrobił jest godne polecenia
nie potrzebujemy korzystania z ich pomocy szturm___man obiecał nam wsparcie techniczne w zakresie sygnalizacji ostrzegawczej w naszych samochodach to co dla nas zrobił jest godne polecenia
-
no coz nadal nie odpwiedziales na moje pytanie mam tez kolejne, jaka metode wybrales do pomiaru napiecia na lampach strobkopowych stwierdzajac, ze napiecie do nich dochodzi ?
-
JA jestem od działań ratowniczo-gaśniczych technikalja pozostawiam fachowcom , a na twoje dociekliwe pytanie odpowiem tak:
jak pisałem już wcześniej napięcie do lamp dochodzi prawidłowe,to na tych czerwonych przewodach względem niebieskich dochodzących do elektroniki lamp(to do twojej wiadomości), a jakie napięcie jest na żarnikach czy to dla mnie jest ważne?
ważne to to, że jest już wszystko jak należy. Jeszcze raz wielkie dzięki dla szturm___man-a za bezinteresowną pomoc po prostu facet wie gdzie ręce włożyć żeby szybko sprawnie i nie pytając się nikogo o metody naprawy lampy błyskowej w naszym samochodzie.
jak pisałem już wcześniej napięcie do lamp dochodzi prawidłowe,to na tych czerwonych przewodach względem niebieskich dochodzących do elektroniki lamp(to do twojej wiadomości), a jakie napięcie jest na żarnikach czy to dla mnie jest ważne?
ważne to to, że jest już wszystko jak należy. Jeszcze raz wielkie dzięki dla szturm___man-a za bezinteresowną pomoc po prostu facet wie gdzie ręce włożyć żeby szybko sprawnie i nie pytając się nikogo o metody naprawy lampy błyskowej w naszym samochodzie.
Ostatnio zmieniony pt 21 kwie 2017, 14:29 przez Szylakowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- OSP (gm., woj.): Łupaszka gm. Grabin
Dobra riposta - sprawy techniczne pozostawmy fachowcowi nie wnikajmy w szczegóły, a My "RÓBMY SWOJE"
-
ja nie wnikam w Twoją znajomość techniki - mimo ze napięcie umiesz mierzyć, mimo ze jesteś od działań rat-gaś.
bardzo interesuje mnie autentyczność tego posta i wykonanych prac przez uzytkownika szturman. uzytkownik Byrcykowna wczesniej pisze zeby zwrocic sie o pomoc wlasnie do niego
gdzie w swoich postach informacja
pozatym panie Szylakowski - szukalem gdzie znajduje sie pana OSP - Wilcze Doły w gm Kocia Wola. no niestety takiej nie ma
a jesli post pisze pan z informacja o uszkodzeniu lamp w dniu 18.04.2017, a naprawy wykonane i lampy juz sprawne 20.04.2017 przed 7 rano, to nawet paczka nie dotrze tak szybko, skoro pan w technike nie ingeruje
bardzo interesuje mnie autentyczność tego posta i wykonanych prac przez uzytkownika szturman. uzytkownik Byrcykowna wczesniej pisze zeby zwrocic sie o pomoc wlasnie do niego
gdzie w swoich postach informacja
pozatym panie Szylakowski - szukalem gdzie znajduje sie pana OSP - Wilcze Doły w gm Kocia Wola. no niestety takiej nie ma
a jesli post pisze pan z informacja o uszkodzeniu lamp w dniu 18.04.2017, a naprawy wykonane i lampy juz sprawne 20.04.2017 przed 7 rano, to nawet paczka nie dotrze tak szybko, skoro pan w technike nie ingeruje
-
a co to mamy nowego cenzora się pojawił na forum
widocznie użytkownik jatromb bardzo żałuje, że to nie do niego zwróciłem się o pomoc
widocznie użytkownik jatromb bardzo żałuje, że to nie do niego zwróciłem się o pomoc
-
naprawde, nie zaluje i nie zaden cenzor, po prostu dobrze, aby to forum bylo skarbnica wiedzy danych autentycznych
-
forum jest jak to nazwałeś "skarbnicą wiedzy " zadałem jakich czas temu proste pytanie "gdzie mogę naprawić tanio i szybko lampy błyskowe stroboskopowe" i dostałem wskazówkę podpowiedź do kogo się zwrócić o pomoc ,i zwróciłem się, i uzyskałem pomoc(przyjechał osobiście do Nas po e-mailu), ale to nie byłeś ty. Jak pisałem wcześniej temat uważam za zamknięty lampy błyskają na naszym samochodzie i wszystko jest OK! po co drążyć dalej ten temat kropka
ps. widać że jesteś bardzo bystrą osobą w temacie kalendarza i szybkości realizacji napraw, naucz się pisać poprawnie koniec i kropka w tym temacie.
ps. widać że jesteś bardzo bystrą osobą w temacie kalendarza i szybkości realizacji napraw, naucz się pisać poprawnie koniec i kropka w tym temacie.