ASPIVENIN promocja dla PSP i OSP

Topic author
aspi
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
Status: Offline

ASPIVENIN promocja dla PSP i OSP

Post autor: aspi »

W związku z występującym poważnym zagrożeniem użądleniami os, pszczół i szerszeni w sezonie 2012 Przedsiębiorstwo Handlowe ASPI uprzejmie informuje o warunkach sprzedaży (zgodnie z promocyjną ofertą wyłącznie dla jednostek PSP) miniaturowej pompki ssącej ASPIVENIN. ASPIVENIN w ciągu 1-1,5 min (użyty w czasie pierwszych trzech minut od ukąszenia) skutecznie usuwa następstwa użądleń os, pszczół i szerszeni (ból, obrzęk, świąd) oraz znacząco ogranicza skutki ukąszeń przez żmije. Ponadto usuwa kleszcze.

ASPIVENIN w piśmie KCKRiOL KG PSP nr CKR.IV.GS-07/89/2001 został zakwalifikowany i zalecony jako wyposażenie jednostek Krajowego Systemu Ratowniczo- Gaśniczego. Do tej pory w kraju zakupiło ten sprzęt blisko 340 komend powiatowych PSP.

Dotychczas cena promocyjna wynosiła:
55 zł plus 8% VAT za sztukę przy zakupie minimum 3 sztuk (koszty wysyłki wliczone w cenę).

TERAZ OFERUJEMY PAŃSTWU ASPIVENIN W SUPER CENIE:

48 zł plus 8% VAT za sztukę przy zakupie minimum 2 sztuk (koszty wysyłki wliczone w cenę).

Jest to cena sprzed 7 lat! Taka promocja może się nie powtórzyć!

Promocja obowiązuje do 23 sierpnia 2012. Pompka ASPIVENIN jest urządzeniem bardzo trwałym, które może być eksploatowane przez wiele lat. Dodatkową rekomendacją dla ASPIVENINU jest fakt, że produkt ten stanowi obligatoryjne wyposażenie każdego polskiego żołnierza w Afganistanie i na innych misjach zagranicznych.

Zamówienia realizujemy w ciągu 2-4 dni roboczych od zgłoszenia faxem (22 6582714) lub mailem (info@aspivenin.pl). Płatność przelewem w ciągu 7 dni.
Prosimy o powiadomienie o promocji współpracujących jednostek OSP. Tradycyjnie możliwe są również zamówienia prywatne dla strażaków i członków rodzin.

Artur Rojek
pełnomocnik
tel: 601 25-30-10
Awatar użytkownika

podymacz
OSP (gm., woj.): Więcławice gmina Michałowice woj. Małopolskie

Re: ASPIVENIN promocja dla PSP i OSP

Post autor: podymacz »

Cena dobra. Do mojej OSP kupowaliśmy to chyba za 70zł w aptece ( w tamtym roku).

Fistach
OSP (gm., woj.): Kraków, Małopolska

Post autor: Fistach »

podymacz pisze:Cena dobra. Do mojej OSP kupowaliśmy to chyba za 70zł w aptece ( w tamtym roku).
Ja też w zeszłym roku patrzyłem na preparat - cena też koło 70 zł.

Fajny sprzęt może znajdą się pieniądze.

drogu
OSP (gm., woj.): Ochotnicza Straż Pożarna Gliwice

Post autor: drogu »

Co do samego usuwania kleszczy i skutków, jakie wywołuje borelioza można więcej się dowiedzieć na portalu http://www.zdrowyportal.pl/1012/borelio ... -leczenie/
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat