(Nie?)odpowiednie zachowanie strażaka z PSP
-
Topic author - Posty: 37
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Re: (Nie?)odpowiednie zachowanie strażaka z PSP
niektórzy nie lubią być filmowani... 

"Pan się nie zna nie wie co jest grzeczne a co nie"
ot całe wytłumaczenie 

STAR POWER
Ja tez bym się czuł nie zręcznie , jak by ktos mnie filmował podczas akcji
Święty Florianie patronie nasz ,miej w opiece naszą Straż
Może to zdarzenie jeszcze ok. ale jak by mnie ktoś filmował przy uwalnianiu poszkodowanego , gdzie jest potrzebna pełna koncentracja i precyzja , też bym nie wytrzymał nerwowo . Wszedzie pracują tylko ludzie , może miał zły dzień . Pamiętacie filmik o ochotniku co nerwy mu puściły jak ta baba filmowała ? też bym chyba nie wyrobił. Wszystko zależy od sytułacji 

-
- OSP (gm., woj.): Kraków, Małopolska
to ćwicz psychikę bo każdy ma prawo Cie filmować, nawet jakbyś miał łapać poszkodowanych skaczących z okna.wujo2010 pisze:Może to zdarzenie jeszcze ok. ale jak by mnie ktoś filmował przy uwalnianiu poszkodowanego , gdzie jest potrzebna pełna koncentracja i precyzja , też bym nie wytrzymał nerwowo . Wszedzie pracują tylko ludzie , może miał zły dzień . Pamiętacie filmik o ochotniku co nerwy mu puściły jak ta baba filmowała ? też bym chyba nie wyrobił. Wszystko zależy od sytułacji
Nic nie usprawiedliwia zachowania jaśnie pana kapitana.
-
- OSP (gm., woj.): Więcławice gmina Michałowice woj. Małopolskie
No właśnie. Biedne dziecko.... Światopogląd na temat straży mu się rozbił... 

jeśli w jakiś sposób ktoś utrudnia akcje , nawet tym dennym filmowaniem mam chyba prawo powiedziec ,że sobie nie życzę prawda? jesli nie to w jakim my kraju żyjemy 

-
Jak Ci się będzie plątał pod nogami to tak, ale jak będzie stał poza terenem działań to nie możesz mu zabronić.wujo2010 pisze:jeśli w jakiś sposób ktoś utrudnia akcje , nawet tym dennym filmowaniem mam chyba prawo powiedziec ,że sobie nie życzę prawda? jesli nie to w jakim my kraju żyjemy
-
- OSP (gm., woj.): OSP Zagościniec
Niestety ale ten strażak się zachował nieodpowiednio. Jesteśmy funkcjonariuszami i każdy ma prawo nas nagrywać tak samo jak telewizja. Nie widzę nic złego ani w wypowiedzi ani w zachowaniu autora filmu, nie przeszkadzał w działaniach. Widocznie wstał rano lewą nogą, ale to wcale nie usprawiedliwia jego zachowania.
-
- OSP (gm., woj.): Mochy (Przemęt, wielkopolskie)
To może Ciebie nagramy, wrzucimy na youTube, żeby cywile mogli Cię tam zlinczować? Fajnie?Naczelnik Grzesiek pisze:Niestety ale ten strażak się zachował nieodpowiednio. Jesteśmy funkcjonariuszami i każdy ma prawo nas nagrywać tak samo jak telewizja. Nie widzę nic złego ani w wypowiedzi ani w zachowaniu autora filmu, nie przeszkadzał w działaniach. Widocznie wstał rano lewą nogą, ale to wcale nie usprawiedliwia jego zachowania.
-
Akurat w tym przypadku nie zotał zlinczowany bez powodu.pol102 pisze:To może Ciebie nagramy, wrzucimy na youTube, żeby cywile mogli Cię tam zlinczować? Fajnie?Naczelnik Grzesiek pisze:Niestety ale ten strażak się zachował nieodpowiednio. Jesteśmy funkcjonariuszami i każdy ma prawo nas nagrywać tak samo jak telewizja. Nie widzę nic złego ani w wypowiedzi ani w zachowaniu autora filmu, nie przeszkadzał w działaniach. Widocznie wstał rano lewą nogą, ale to wcale nie usprawiedliwia jego zachowania.
-
- OSP (gm., woj.): OSP Zagościniec
pol102 pisze:To może Ciebie nagramy, wrzucimy na youTube, żeby cywile mogli Cię tam zlinczować? Fajnie?Naczelnik Grzesiek pisze:Niestety ale ten strażak się zachował nieodpowiednio. Jesteśmy funkcjonariuszami i każdy ma prawo nas nagrywać tak samo jak telewizja. Nie widzę nic złego ani w wypowiedzi ani w zachowaniu autora filmu, nie przeszkadzał w działaniach. Widocznie wstał rano lewą nogą, ale to wcale nie usprawiedliwia jego zachowania.
Zapraszam, wyznaczę tylko strefę bezpieczną tam sobie staniesz i możesz nagrywać. Oczywiście jako kierujący działaniami nie będę miał nic przeciwko a cywile nie będą mieli mnie za co linczować.
-
Piwa mu bo dobrze prawi!Naczelnik Grzesiek pisze:pol102 pisze:To może Ciebie nagramy, wrzucimy na youTube, żeby cywile mogli Cię tam zlinczować? Fajnie?Naczelnik Grzesiek pisze:Niestety ale ten strażak się zachował nieodpowiednio. Jesteśmy funkcjonariuszami i każdy ma prawo nas nagrywać tak samo jak telewizja. Nie widzę nic złego ani w wypowiedzi ani w zachowaniu autora filmu, nie przeszkadzał w działaniach. Widocznie wstał rano lewą nogą, ale to wcale nie usprawiedliwia jego zachowania.
Zapraszam, wyznaczę tylko strefę bezpieczną tam sobie staniesz i możesz nagrywać. Oczywiście jako kierujący działaniami nie będę miał nic przeciwko a cywile nie będą mieli mnie za co linczować.
ale to już było...