Czytam te twoje posty i stwierdzam że nie trafiliście jeszcze na akcje w której będziecie przepraszać "starego Stara" i prosić druhów nim jeżdżących o pomoc w wyciągnięciu waszego wspaniałego nowego autka z powiedzmy wielkiego grzęzawiska.Na wyposażeniu mojej jednostki jest wysłużona DDRowska IFA która wiele razy udowadniała swoją wyższość nad pięknymi nowymi autkami które niestety ale do jazdy w terenie się nie nadają. Uwierz mi że wiele , wiele razy ratowaliśmy tyłki PSP bo ich auta nie potrafiły dojechać na miejsce pożaru po zwykłej polnej drodze skutecznie ją tarasując a wtedy nasze auto przejeżdżało obok nich po świeżo zaoranym polu. Co do szybkości jaką pędzicie do akcji to na twardej drodze na pewno będziecie szybsi ale w terenie to nie macie startu nawet z takim Starem. Komfort jazdy oczywiście że niema o czym mówić nowe jest nowe ale jest jeszcze jedna sprawa ja jadąc do akcji moim starym autkiem wiem że jeżeli gdzieś wjadę to na pewno z tego miejsca wyjadę.Moja jednostka nie należy do dużych , nie jesteśmy w KSRG a bieżemy udział w akcjach poza terenem gminy i to przeważnie wtedy gdy PSP oraz KSRG nie dają sobie rady w terenie.mateusz pisze:osp w ksrg działa nie tylko w jednej miejscowości drogi kolego do naszej gminny zalicza się 26 sołectw gdzie znajdują się 2 osp a już nie wspomnę o czujnikach gazów gdzie w powiecie maja tylko 3 jednostki więc kolego gnamy a nie się wleczemy
Man Star 266 MS zmodernizowany starachowice.
-
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Re: Man Star 266 MS zmodernizowany starachowice.
Ostatnio zmieniony wt 24 gru 2013, 09:00 przez slawek.998, łącznie zmieniany 1 raz.
Mowa w tym wątku o Starze 266 MS z silnikiem Man-a po modernizacji więc pewnie będzie szybszy i cichszy od poprzednika. Szkoda tylko że nawet te 200tys. nie dla wszystkich jest osiągalne .
A no tak teraz duma KSRG!mateusz pisze:osp w ksrg działa nie tylko w jednej miejscowości drogi kolego do naszej gminny zalicza się 26 sołectw gdzie znajdują się 2 osp a już nie wspomnę o czujnikach gazów gdzie w powiecie maja tylko 3 jednostki więc kolego gnamy a nie się wleczemy
Ludzie co wy z tym terenem w pracy jeżdżę ciężarówkami bez napędów a jeździmy w różne miejsca po różnych drogach! Czasami po fermach gdzie jest piach błoto itp i jeśli się przyjedzie solowka to rzadko się Zdarza by nas wyciagano... U nas w Osp mamy dwa GBA jeden typowy terenowy 6x6 drugi 4x4 i chętnie któregoś wymienił bym na typowo szosowe auto bo napędów praktycznie nie używam...
Piękniejszy od ciszy jest tylko dźwięk syreny