Od jakiegoś czasu zajmuję się tworzeniem systemów powiadamiania strażaków OSP do akcji ratowniczo-gaśniczych. Mój system polega na współpracy z serwisem www.alarmowanie.pl, gdzie serwis poprzez dzwonienie na dany numer uruchamia syrenę w remizie OSP. Syrenę napędza właśnie system mojej produkcji. Chętne jednostki zapraszam do współpracy na priv
System powiadamiania
-
maciek123134
Topic author - Posty: 1
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
System powiadamiania
Witam !
Od jakiegoś czasu zajmuję się tworzeniem systemów powiadamiania strażaków OSP do akcji ratowniczo-gaśniczych. Mój system polega na współpracy z serwisem www.alarmowanie.pl, gdzie serwis poprzez dzwonienie na dany numer uruchamia syrenę w remizie OSP. Syrenę napędza właśnie system mojej produkcji. Chętne jednostki zapraszam do współpracy na priv
działa już w kilkunastu jednostkach i osobiście byłem świadkiem jak jednostka została zaalarmowana tym system bo selektywne powiadamianie warte 6tyś nie zadziałało