Opinia dla druha

Dyskusja o aktualnych wydarzeniach odnoszących się do typowych sytuacji życia codziennego. Informacje z pierwszej ręki obejmujące tematy przyciągające uwagę.

Topic author
mariodiablo
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
OSP (gm., woj.): Lucynów Duży (gm.Wyszków,woj.Mazowieckie)
Status: Offline

Opinia dla druha

Post autor: mariodiablo »

Witam,
Mam problem bo nie wiem co mam napisać w opinii dla druha który chce się dostać do PSP. Co ta opinia ma zawierać ?
Proszę o pomoc
Awatar użytkownika

strazak102
OSP (gm., woj.): Strzebieszew,Domaniewice,Łódzkie

Re: Opinia dla druha

Post autor: strazak102 »

Najlepiej jak napiszesz, że czynnie uczestniczy w życiu jednostki. Udziela w pracy na rzecz jednostki, aktywnie uczestniczy w zawodach pożarniczych, bierze udział w akcjach ratowniczo gaśniczych, bierze udział w ćwiczeniach organizowanych przez OSP lub PSP z waszego rejonu. Tego typu rzecz. Dodatkowo, że został odznaczony jakimś medalem itp.
"Bogu na chwałę, ludziom na pożytek"

"co nie uśmierci to podwójnie wzmocni mnie"

Fistach
OSP (gm., woj.): Kraków, Małopolska

Re: Opinia dla druha

Post autor: Fistach »

strazak102 pisze:Najlepiej jak napiszesz, że czynnie uczestniczy w życiu jednostki. Udziela w pracy na rzecz jednostki, aktywnie uczestniczy w zawodach pożarniczych, bierze udział w akcjach ratowniczo gaśniczych, bierze udział w ćwiczeniach organizowanych przez OSP lub PSP z waszego rejonu. Tego typu rzecz. Dodatkowo, że został odznaczony jakimś medalem itp.
Nie wiem jak jest w kryteriach naboru ale u nas są dodatkowe punkty za minimum trzyletni staż w OSP więc jak coś to również i taką informację koledze umieść.
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat