Komu złozyc meldunek na zawodach Gminnych OSP

Dyskusja o aktualnych wydarzeniach odnoszących się do typowych sytuacji życia codziennego. Informacje z pierwszej ręki obejmujące tematy przyciągające uwagę.

Topic author
zając 38
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
OSP (gm., woj.): Łódź Łódzkie w Łódzkim
Status: Offline

Komu złozyc meldunek na zawodach Gminnych OSP

Post autor: zając 38 »

Koledzy jestem Komendantem Związku OSP w naszej Gminie nie ma zatrudnionego na umowę innego Komendanta Gminnego, lecz Mój Wójt myśli że ja jemu podlegam. Na ostatniej Sesji Rady Gminy posunoł się nawet do niecenzuralnych słów pod adresem Moim oraz całego Zarządu Gminnego, jedną z zasadniczych spraw było to że nie zameldowałem jego osobie gotowości jednostek do Zawodów sportowo - pożarniczych. Z mojej wiedzy wynika że taki meldunek składa sie Druhowi najwyższemu stopniem ze Zwiazku obecnemu na takich Zawodach.
Proszę o poradę

slawek.998

Re: Komu złozyc meldunek na zawodach Gminnych OSP

Post autor: slawek.998 »

Pierwszy raz słysze o takim stanowisku. Powinno to raczej brzmieć Komendant Gminny ZOSP RP. U nas na zawodach gminnych przyjęło jest że meldunek składa się temu co wykłada kase na zawody czyli burmistrzowi.

Topic author
zając 38
OSP (gm., woj.): Łódź Łódzkie w Łódzkim

Re: Komu złozyc meldunek na zawodach Gminnych OSP

Post autor: zając 38 »

Sławek masz rację z tym Komendantem po prostu nie rozpisywałem a jeżeli chodzi o kaszę to na 15 Jednostek na rok 2013 zaplanowane jest 1000 zł a w tamtym było tylko 2000zł.
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat