Gminne OTWP

Dyskusja o aktualnych wydarzeniach odnoszących się do typowych sytuacji życia codziennego. Informacje z pierwszej ręki obejmujące tematy przyciągające uwagę.

Topic author
bartekmdp
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
Status: Offline

Gminne OTWP

Post autor: bartekmdp »

Witam wszystkich ostatnio bylem na eliminacjach gminnych otwp . oddałem pierwszy i zaraz prezes zarządu gminnego wraz z innym druhem zaczęli sprawdzać mój test ale oczywiście inni pisali tak głośno przy wszystkich podawali sobie poprawne odpowiedzi ze wszyscy słyszeli czy jest to gdzieś ujęte w regulaminie ? Nie wygrałem ale na następny rok zamierzam znowu startować i chciał bym być trochę mądrzejszy :)

jerzy988
OSP (gm., woj.): OSP BRONISŁAWOWO gm.sadlinki woj. pomorskie

Re: Gminne OTWP

Post autor: jerzy988 »

pamiętaj że to co się nauczyłeś dobrze będziesz miał w głowie a to co źle to wiesz co poprawić ale to jest twoja wiedza a ci co ściągali i chociaż wygrali to nic z tego nie mają na przyszłosć -PAMIETAJ i nie zrażaj się

Topic author
bartekmdp

Post autor: bartekmdp »

chodzi mi też o to sprawdzanie czy zgodnie z prawem testy zostały sprawdzone ?

jerzy988
OSP (gm., woj.): OSP BRONISŁAWOWO gm.sadlinki woj. pomorskie

Post autor: jerzy988 »

tyle co wiem to są to testy jest komisja która sprawdza testy i przyznaje punkty za poprawne odpowiedzi według tabeli odpowiedzi ,,czy jest możliwośc zajrzenia do oceny testu nie wiem znajdź regulamin konkursu na stronie głownej zwiazku ,,,,,, u nas z tego co wiem to nauczyciele w szkole przygotowują według wieku do konkursu młodzież i komisja składa sie także z nauczycieli którzy sa obeznani z konkursem pytaniami i odpowiedziami oraz przedstawicieli zarządu gminnego którzy odczytują wyniki formalnie juz ocenione przez nauczycieli by nie popełnić gafy ,,,,prywatnie to taka forma konkursu z testami mnie się nie podoba ani żadna forma egzaminów z testami brak logicznego myslenia tylko strzelanie a b c
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat