Witam, nie mogłem się doszukać informacji na temat księgowosci ksiażek jakie pownna prowadzić OSP (chodzi co powinniśmy prowadzic , ksiegowa jest na cacy chodzi tu o problem bardziej garażu domu strażaka itp). Jedyny wpis do ksiażki komendnta , jest jedna jedyna nagana

od xxx lat która była wpisana z 10 lat temu a tak to jest pusto . Chodzi tez o to żeby wprowadzic sprzet jaki mamy mundury itp , ale nie mam pojecia jak te ksiażki sie nazywaja . Pozatym nie wiem czy mozemy dawac na stan mundury garażowe chłopakom bo tak dalej byc nie moze ze przychodzi do zabezpieczenia a sie okazuje ze nie ma kopletnych mundurów nie wiadomo kto je ma itp . Też chodzi o to zeby kerowce odciażyc od tego bo chłopak jest naprawde super tylko ma tak wiele na głowie

. Zmienił sie zarząd na nas młodszych chcacych coś robic w dodatku mamy młodych którzy tak prężnie teraz na każda zbiórkę przychodza az serce cieszy

.Dodam jeszcze ze mamy @ samochody i należymy do KSRG w dodatku ruszyła budowa nowej remizy i czekamy na nowy nowy wóz GBA i do konca przeprowadzki chcili bysmy miec porzadek w starej remizie . Z góry dziekuje za pomoc moze nie opisalem tego rzeczowo , ale jesli ktos pomorze bardzo dziekuje i pozdrawiam