wniosek o kredyt
-
regina
Topic author - Posty: 1168
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
wniosek o kredyt
Hej! juz dwa razy składałam wniosek o kredyt i oba razy dostałam informacje że czegoś brakuje, jestem załamana. pośrednictwo finansowe Poznań może przygotować wniosek tak zeby za pierwszym razem przeszedł bez problemu. moze ktoś korzystał z GPDF Grupa Polski Dom Finansowy i wie jak długo czeka sie na pierwszą analize wniosku u nich?
-
Wandka
- OSP (gm., woj.): poznań, wielkopolskie
- Status: Offline
Re: wniosek o kredyt
Temat kredytów hipotecznych to zawsze sporo stresu i formalności, zwłaszcza jeśli pojawia się poręczyciel kredytu hipotecznego. Wiele osób nie zdaje sobie sprawy, jak duża odpowiedzialność się z tym wiąże i jakie prawa ma później osoba spłacająca cudzy kredyt. To z pewnością kwestia, nad którą warto się chwilę zastanowić przed podpisaniem dokumentów. A Wy jak uważacie — lepiej poręczyć komuś kredyt czy raczej unikać takich zobowiązań?
Re: wniosek o kredyt
Przy składaniu wniosku o kredyt mało kto myśli o tym, że później można złożyć oświadczenie o SKD, jeśli w umowie wyjdą błędy. U mnie w banku nikt o tym nie wspomniał, temat wyszedł dopiero wtedy, gdy znajomy zaczął walczyć o sankcję kredytu darmowego. Konsekwencje złożenia oświadczenia o SKD są dobrze wyjaśnione w tym artykule.