Myślę o czymś typu hamburger domowej roboty, ale nie wiem czy mam aż tyle siły możecie polecić jakieś fajne gotowce, albo proste przekąski?
Jaki fit fast food wybrać?
-
dopsior22tv
Topic author - Posty: 4
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Jaki fit fast food wybrać?
Jestem w trakcie odchudzania i mam pytanie. Mianowicie jaki polecacie fit fast food?
Dawno nie piłam alkoholu, ale wczoraj mi się zdarzyło i mam dziś trochę kaca. A zawsze na kacu bardzo dużo jem, a jednocześnie mam lenia, wiadomo, słabe samopoczucie itp. Dlatego nie chciałabym zawalić i wylądować w maku 
Myślę o czymś typu hamburger domowej roboty, ale nie wiem czy mam aż tyle siły możecie polecić jakieś fajne gotowce, albo proste przekąski?
Re: Jaki fit fast food wybrać?
Zrób domowego burgera.Szybko się go robi.
Te wszystkie domowe wersje fast foodów są zdrowe. Trzeba je tylko przygotować z dobrej jakości składników.
Dokładnie, ważne są składniki-ich jakość. Jeśli lubisz rybę, zrób burgera z grillowanym filetem w ziołach w razowej bułce, obowiązkowo dodaj dużo warzyw