Wymiana walut online?
- 
				Zaqq

- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Re: Wymiana walut online?
Ja ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć tyle, że żałuje że tak późno skorzystałem z kantora online (tylko 1,5 roku korzystania). Pożyczkę spłacałem we CHF i przez okres kiedy korzystałem w moim przypadku z internetowegokantora zaoszczędziłem prawie 1000zł.
Dodam iż jest to bardzo bezpieczne bo ja nie miałem ani razu problemu z przesyłaniem i odbieraniem pieniędzy.
Więc zdecydowanie polecam.

Dodam iż jest to bardzo bezpieczne bo ja nie miałem ani razu problemu z przesyłaniem i odbieraniem pieniędzy.
Więc zdecydowanie polecam.
Ja wymieniałam waluty ostatnio w kantorze internetowym i miło się zaskoczyłam. Myślałam że to skomplikowane i wymiana trwa niewiadomo ile a tu. sama transakcja 15 min i kasa na koncie spowrotem do tego okaało się że moge wpłacić gotówkę w oddziale Raiffeisen Polbank i jak chce wypłacić euronetem. Całekim spoko są te kantory online. Nie wiem czy ktoś wie ale kantory mają otwarte konta w kilku bankach jednocześnie dlatego przed rejestracją warto sprawdzić czy nasz bank jest na liście potem to już leci. Jak była w galerri sprawdziłam kursy z kantorem stacjonarnym. Mega niższe kursy walutmarkoxpolo pisze:Witajcie, czy myślicie, że lepiej będzie wymienić waluty w kantorze internetowym czy może wybrać się do tradycyjnego? Jakie jest wasze zdanie? Ostatnio trafiłem na coś takiego: http://www.fuko.pl/finanse/inne-finanse ... walut.html

- 
				Adrian29

- OSP (gm., woj.): Wrocław Wrocław
Moim zdaniem wymiana walut w kantorach online to bez wątpienia lepsze rozwiązanie. Biorąc pod uwagę np. ofertę w ergokantor.pl przede wszystkim mamy tam dostęp do bardzo wielu rodzajów walut. Poza tym przelicznik jest bardzo korzystny i dowolną kwotę możemy wymienić w zasadzie bez wychodzenia w domu. Nie musimy się także obawiać o wysoką prowizję, czy też inne opłaty.

Z tego co wiem, wszystkie kursy walut znajdziesz np. tu - https://www.tms.pl/rynek/kursy-walut
Masz tam notowania światowych kursów wobec złotówki, a wszystko prezentowane jest w czasie rzeczywistym. To też świetna sprawa dla tych, którzy wykorzystują takie ruchy walutowe w strategiach inwestycyjnych.

Masz tam notowania światowych kursów wobec złotówki, a wszystko prezentowane jest w czasie rzeczywistym. To też świetna sprawa dla tych, którzy wykorzystują takie ruchy walutowe w strategiach inwestycyjnych.
Alior Bank oferuje kantor online. Skoro to bank to chyba nie ma żadnego ryzyka. Na pewno oferta w kantorach online jest korzystniejsza niż w tradycyjnych.

Ja bym to robiła przede wszystkim przez bank

Przez bank jak najbardziej można, tyle że pod kątem opłacalności wygląda to średnio. Ja wolę kantor online, poziom bezpieczeństwa jest taki sam przy znacznie lepszej wycenie i niższej marży.

- 
				jjusti18

- OSP (gm., woj.): Ośrodek Straży Pożarnej
hejka a wiecie jak się korzysta z takich kantorów internetowych http://www.komech.pl/wymiana-waluty-w-i ... e-kantoru/ ? Przyznam się, że dla mnie to nowy temat bo dotychczas wymieniałam pieniądze w stacjonarnych kantora. Teraz chciałam wypróbować tą metodę.

Jako że dla mnie kantor online jest już nowością, sądzę że warto abyś sprawdzila jak to działa i zobaczyła, że zaoszczędzisz i czas i pieniądze. Osobiście też bardzo cenię to, że z e-kantoru mogę sprawnie i często bezpłatnie realizować przelewy.

Polecam sprawdzić tego bloga: http://biurokooperacja.pl/blog/2017/11/ ... ksiegowym/ tutaj znajdziesz dużo ciekawych informacji na  temat biznesu, ekonomii itp  Wymiana walut online według mnie jest dobrym pomysłem.
 Wymiana walut online według mnie jest dobrym pomysłem.

Wymiana walut online według mnie jest dobrym pomysłem.
 Wymiana walut online według mnie jest dobrym pomysłem.Re: Wymiana walut online?
Ze swojej strony mogę polecić świetny kantor online Amronet, który oferuje najlepsze kursy na rynku oraz najwyższy poziom bezpieczeństwa i wygody. Dzięki temu nie będziemy mieć problemu z obsługą strony, a nasze pieniądze będą w 100% bezpieczne.

Dobry wybór e-kantoru to tak jak mówisz- bezpieczne i wygodne operacje finansowe, w 100% online, co każdy zabiegany człowiek teraz na pewno doceni:) Komfortu w takich kantorach jest teraz coraz więcej, kantor online z którego sam często korzystam uruchomił nawet wersję mobilną, z telefonu mogę wymienić nawet, sprawnie to działa, przetestowałem niedawno.