ja jestem w trakcie remontu łazienki i mam nadzieje że do świąt skończą. Póki co kupiliśmy prysznic, wc ale wiszące i muszę jeszcze znaleźć takie szafki z umywalkamip żebym mogła z czego wybrać
 ja jestem w trakcie remontu łazienki i mam nadzieje że do świąt skończą. Póki co kupiliśmy prysznic, wc ale wiszące i muszę jeszcze znaleźć takie szafki z umywalkamip żebym mogła z czego wybrać  A nie może być aż taka duża bo mam małą łazienkę.
 A nie może być aż taka duża bo mam małą łazienkę. ja jestem w trakcie remontu łazienki i mam nadzieje że do świąt skończą. Póki co kupiliśmy prysznic, wc ale wiszące i muszę jeszcze znaleźć takie szafki z umywalkamip żebym mogła z czego wybrać
 ja jestem w trakcie remontu łazienki i mam nadzieje że do świąt skończą. Póki co kupiliśmy prysznic, wc ale wiszące i muszę jeszcze znaleźć takie szafki z umywalkamip żebym mogła z czego wybrać  A nie może być aż taka duża bo mam małą łazienkę.
 A nie może być aż taka duża bo mam małą łazienkę. Opcji na taki prysznic jest wiele, mi najbardziej podobają się takie minimalistyczne, najlepiej bez brodzika. Jeśli chodzi o dobrą jakość to zerknijcie sobie na kabiny prysznicowe wrocław. Robione pod wymiar, możliwość wykonania drzwi przesuwnych lub uchylnych. Dość szybka realizacja, świetna jakość.
 Opcji na taki prysznic jest wiele, mi najbardziej podobają się takie minimalistyczne, najlepiej bez brodzika. Jeśli chodzi o dobrą jakość to zerknijcie sobie na kabiny prysznicowe wrocław. Robione pod wymiar, możliwość wykonania drzwi przesuwnych lub uchylnych. Dość szybka realizacja, świetna jakość. Na stronie http://miedzyrzecka.pl/plytki-ceramiczn ... aranzacji/ znajdziecie mnóstwo przydatnych informacji dotyczących odpowiedniego doboru płytek do takiej łazienki. Polecam tam zajrzeć, bo taka wiedza na pewno się Wam przyda
 Na stronie http://miedzyrzecka.pl/plytki-ceramiczn ... aranzacji/ znajdziecie mnóstwo przydatnych informacji dotyczących odpowiedniego doboru płytek do takiej łazienki. Polecam tam zajrzeć, bo taka wiedza na pewno się Wam przyda