Czy warto skorzystać z Barco Clickshare
-
Topic author - Posty: 95
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
Czy warto skorzystać z Barco Clickshare
Chciałbym podzielić się swoimi wrażeniami związanymi z urządzeniem Barco Clickshare, bo niedawno miałem sposobność korzystać z tego sprzętu w pracy i muszę przyznać, że zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. W dużym skrócie – to system do bezprzewodowego udostępniania ekranu, który sprawdza się świetnie w kontekście prezentacji i wideokonferencji. Zamiast męczyć się z przewodami czy skomplikowaną konfiguracją, wystarczy podpiąć mały adapter do komputera, a cały proces łączenia z wyświetlaczem odbywa się przy pomocy paru kliknięć. Tylko tyle i aż tyle – bez zbędnych komplikacji. Działa to naprawdę sprawnie, a jakość wyświetlanego obrazu stoi na wysokim poziomie. Ważne jest dla mnie również to, że jest dostępna mobilna apka, więc nie trzeba ograniczać się wyłącznie do laptopa. Uważam, że dla osób, które często prowadzą spotkania, czy to stacjonarnie, czy zdalnie, to naprawdę spora oszczędność czasu jak i również nerwów.