kabel do aparatu

Strażak po godzinach
Awatar użytkownika

Thomas
Posty: 19
Rejestracja: śr 12 wrz 2012, 17:25
Lokalizacja: Wielkopolska
Status: Offline

Re: kabel do aparatu

Post autor: Thomas » sob 07 gru 2013, 13:17

Czasem trzeba przestawić aparat w tryb przeglądania. U mnie np. tak jest. Kiedy aparat jest ustawiony na tryby - nazwijmy to - fotograficzne (P, A, S, M, SCN itp.), to nie mogę zrobić podglądu na komputerze. USB musi być oczywiście odpowiednie do gniazda. Firmy niekiedy stosują taką politykę, że do konkretnej marki potrzebny jest indywidualny kabel (niby USB, a jednak różnić się będzie drobiazgiem). "Wtykanie" na pozór podobnego może nie skończyć się dobrze. Czasem jednak potrzebny program do synchronizacji lub podobny (to też może być zależne od posiadanego systemu operacyjnego). Przede wszystkim instrukcja w dłoń ;)

Cytrynowka
Posty: 3
Rejestracja: sob 07 gru 2013, 20:10
OSP (gm., woj.): OSP Kraków małopolskie
Status: Offline

Re: kabel do aparatu

Post autor: Cytrynowka » sob 07 gru 2013, 20:11

dokladnie

WestHamUtd
Posty: 3
Rejestracja: ndz 15 gru 2013, 18:34
OSP (gm., woj.): OSP Kraków małopolskie
Status: Offline

Re: kabel do aparatu

Post autor: WestHamUtd » ndz 15 gru 2013, 19:05

przyda sie

Strazaczka77
Posty: 3
Rejestracja: śr 18 gru 2013, 15:13
Status: Offline

Re: kabel do aparatu

Post autor: Strazaczka77 » śr 18 gru 2013, 15:21

pozyteczne

Zebrahead
Posty: 3
Rejestracja: śr 18 gru 2013, 00:13
OSP (gm., woj.): OSP Kraków małopolskie
Status: Offline

Re: kabel do aparatu

Post autor: Zebrahead » śr 18 gru 2013, 18:36

niezle

danutka7413
Posty: 3
Rejestracja: pt 13 gru 2013, 18:42
Status: Offline

Re: kabel do aparatu

Post autor: danutka7413 » czw 19 gru 2013, 12:49

Dobre

Isia
Posty: 18
Rejestracja: ndz 10 lis 2013, 18:55
Status: Offline

Re: kabel do aparatu

Post autor: Isia » ndz 22 gru 2013, 12:01

z kabelkami jest różnie. Jak ktoś często zmieniał drukarki to wie o czym mówię. Z pewnością przydało by się odświeżyć program instalujący, ale lepiej gdy komputer widzi aparat jak zwykłego pendraka ze zdjęciami. Czasem wystarczy wyłączyć system antywirusowy, lub skontaktować się z jakimś sklepem. Ja korzystałam z http://fripers.pl/. Maja tam tez blog z poradami, może gościu co go prowadzi ci podpowie co robić.

Nebraska
Posty: 3
Rejestracja: czw 19 gru 2013, 20:42
OSP (gm., woj.): OSP Kraków małopolskie
Status: Offline

Re: kabel do aparatu

Post autor: Nebraska » wt 24 gru 2013, 15:15

dzieki

Bulterier
Posty: 3
Rejestracja: czw 26 gru 2013, 00:44
OSP (gm., woj.): OSP Kraków małopolskie
Status: Offline

Re: kabel do aparatu

Post autor: Bulterier » czw 26 gru 2013, 01:08

przyda sie

zygmus22
Posty: 3
Rejestracja: czw 15 maja 2014, 09:14
Kontakt:
Status: Offline

Re: kabel do aparatu

Post autor: zygmus22 » czw 15 maja 2014, 09:15

Czasami warto poszukać innej:)

Topic author
XCerber
Posty: 421
Rejestracja: czw 31 maja 2012, 12:04
OSP (gm., woj.): Pinczyn, Zblewo, Pomorskie
Status: Offline

Re: kabel do aparatu

Post autor: XCerber » czw 15 maja 2014, 09:32

kupałem czytnik kart pamieci;D wiec temat mozna zamknac ;P

ollafe88n
Posty: 335
Rejestracja: wt 29 lis 2016, 16:08
Status: Offline

Re: kabel do aparatu

Post autor: ollafe88n » wt 25 cze 2019, 21:23

Jeśli potrzebny Ci jest kabel USB którym połączysz aparat z komputerem, polecam Ci sprawdzić produkty firmy https://mikrusy.pl/baseus-m-22.html Są moim zdaniem świetnej jakości i osobiście z takiego kabla korzystam już dłuższy czas i to bardzo intensywnie a on nadal nie wygląda ani trochę gorzej. na prawde godny polecenia sprzęt
ODPOWIEDZ