Sprzedam wentylator oddymiajacy TEMPEST HONDA 1200 zl
-
Topic author - Posty: 109
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): świętokrzyskiem
- Status: Offline
Sprzedam wentylator oddymiajacy TEMPEST HONDA 1200 zl
Wentylator oddymiajacy TEMPEST silnik Honda 7,5 KM , cena 1200 zl zdjecia na www.sprzet-pozarniczy.pl
-
- OSP (gm., woj.): Głuchołazy, Opolskie
Re: Sprzedam wentylator oddymiajacy TEMPEST HONDA 1200 zl
Witam;) Nadal aktualne?
-
Witam, jestem zainteresowany, czy mogę prosić o zdjęcia na adres mailowy benkas@o2.pl ?
widzę również że posiada Pan zestawy hydrauliczne, nasza OSP szukasz zestawu do 20 000zł brutto webera lub Lukasa.
Czekam pilnie na odpowiedź
Serdecznie pozdrawiam
druh Kasper Dzikowski
widzę również że posiada Pan zestawy hydrauliczne, nasza OSP szukasz zestawu do 20 000zł brutto webera lub Lukasa.
Czekam pilnie na odpowiedź
Serdecznie pozdrawiam
druh Kasper Dzikowski

Witam
Jeżeli posiadacie taką kwotę to już lepiej może postarajcie się o dotacje z ZOSP na zakup sprzętu hydraulicznego .
Większość sprzętu od takich handlarzy ma albo "jakieś" przeglądy porobione, albo są to zupełnie nie znaczące świstki papieru, które nijak mają się do przeglądu wykonywanego przez firmę specjalizującą się w tym.
Znam przykład jednostki, która zakupiła sprzęt właśnie używany miał być w pełni atestowany z przeglądem okazało się ze dokument, który dostali nie był wydany przez firmę zajmującą się przeglądami sprzętu LUKAS w tym wypadku.
20000 tyś to spora kasa radzę się zastanowić przed wydaniem takiej kwoty.
Pozdrawiam
Jeżeli posiadacie taką kwotę to już lepiej może postarajcie się o dotacje z ZOSP na zakup sprzętu hydraulicznego .
Większość sprzętu od takich handlarzy ma albo "jakieś" przeglądy porobione, albo są to zupełnie nie znaczące świstki papieru, które nijak mają się do przeglądu wykonywanego przez firmę specjalizującą się w tym.
Znam przykład jednostki, która zakupiła sprzęt właśnie używany miał być w pełni atestowany z przeglądem okazało się ze dokument, który dostali nie był wydany przez firmę zajmującą się przeglądami sprzętu LUKAS w tym wypadku.
20000 tyś to spora kasa radzę się zastanowić przed wydaniem takiej kwoty.
Pozdrawiam
-
Witaj!
Dzięki za poradę, ale powiem Ci że rozglądam się kilka tygodni za takim sprzętem i jest jedna firma, która ma autentyczne przeglądy dla swoich sprzętów hydraulicznych, poprosiłem o skan i bezproblemowo dostałem. Sam się zdziwiłem
TSP z Opola.
Teraz czekam na tą firmę bo chciałbym kupić jak najlepiej, wiadomo:). Na razie czekam ....
Pozdrawiam wszystkich dociekliwych .... Kasper
Dzięki za poradę, ale powiem Ci że rozglądam się kilka tygodni za takim sprzętem i jest jedna firma, która ma autentyczne przeglądy dla swoich sprzętów hydraulicznych, poprosiłem o skan i bezproblemowo dostałem. Sam się zdziwiłem

Teraz czekam na tą firmę bo chciałbym kupić jak najlepiej, wiadomo:). Na razie czekam ....
Pozdrawiam wszystkich dociekliwych .... Kasper