Sprzedam wentylator oddymiajacy TEMPEST HONDA 1200 zl

Awatar użytkownika

Topic author
uts222
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
OSP (gm., woj.): świętokrzyskiem
Status: Offline

Sprzedam wentylator oddymiajacy TEMPEST HONDA 1200 zl

Post autor: uts222 »

Wentylator oddymiajacy TEMPEST silnik Honda 7,5 KM , cena 1200 zl zdjecia na www.sprzet-pozarniczy.pl

pietrek94
OSP (gm., woj.): Głuchołazy, Opolskie

Re: Sprzedam wentylator oddymiajacy TEMPEST HONDA 1200 zl

Post autor: pietrek94 »

Witam;) Nadal aktualne?

starszy strażak

Post autor: starszy strażak »

Witam, jestem zainteresowany, czy mogę prosić o zdjęcia na adres mailowy benkas@o2.pl ?

widzę również że posiada Pan zestawy hydrauliczne, nasza OSP szukasz zestawu do 20 000zł brutto webera lub Lukasa.

Czekam pilnie na odpowiedź

Serdecznie pozdrawiam
druh Kasper Dzikowski :)

keyran

Post autor: keyran »

Witam
Jeżeli posiadacie taką kwotę to już lepiej może postarajcie się o dotacje z ZOSP na zakup sprzętu hydraulicznego .
Większość sprzętu od takich handlarzy ma albo "jakieś" przeglądy porobione, albo są to zupełnie nie znaczące świstki papieru, które nijak mają się do przeglądu wykonywanego przez firmę specjalizującą się w tym.
Znam przykład jednostki, która zakupiła sprzęt właśnie używany miał być w pełni atestowany z przeglądem okazało się ze dokument, który dostali nie był wydany przez firmę zajmującą się przeglądami sprzętu LUKAS w tym wypadku.
20000 tyś to spora kasa radzę się zastanowić przed wydaniem takiej kwoty.

Pozdrawiam

starszy strażak

Post autor: starszy strażak »

Witaj!
Dzięki za poradę, ale powiem Ci że rozglądam się kilka tygodni za takim sprzętem i jest jedna firma, która ma autentyczne przeglądy dla swoich sprzętów hydraulicznych, poprosiłem o skan i bezproblemowo dostałem. Sam się zdziwiłem :) TSP z Opola.
Teraz czekam na tą firmę bo chciałbym kupić jak najlepiej, wiadomo:). Na razie czekam ....

Pozdrawiam wszystkich dociekliwych .... Kasper
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat