Opinie - okna Drutex

Strażak po godzinach

Topic author
kazik66
https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
Status: Offline

Opinie - okna Drutex

Post autor: kazik66 »

Jaki model okien najlepiej wybrać? Popularna jest firma Drutex, słyszałam, że mają dobre opinie, ale na jaki konkretnie model warto postawić? Może jesteście coś w stanie mi podpowiedzieć?

palto22
OSP (gm., woj.): Osina, zachodniopomorskie

Re: Opinie - okna Drutex

Post autor: palto22 »

Mnie podoba się model IGLO Energy. To pierwszy na świecie system okienny wykorzystujący uszczelkę centralną ze spienionego EPDM. Jest to gwarancją najlepszych parametrów energooszczędności.

kora22
OSP (gm., woj.): Osina, zachodniopomorskie

Post autor: kora22 »

palto22 pisze: pn 12 sie 2024, 08:10 Mnie podoba się model IGLO Energy. To pierwszy na świecie system okienny wykorzystujący uszczelkę centralną ze spienionego EPDM. Jest to gwarancją najlepszych parametrów energooszczędności.
Tego o tym modelu nie wiedziałam, a sprawdzałam go wcześniej. Dzięki za takie informacje! Skontaktuję się jeszcze z doradcą klienta tej firmy, aby poznać wszystkie szczegóły.

irona

Post autor: irona »

A znasz może ofertę producenta Eurostyl? To producent okien z ponad 20-letnim doświadczeniem. W ofercie ma miedzy innymi okna drewniane producent. Wykorzystuje nowoczesne technologie, stawia na najlepsze materiały a wszystkie okna są tworzone z troską o najdrobniejsze detale. Zamówienie u nich okien do domu to będzie bardzo dobra decyzja. Oczywiście wykonują okna na każdy wymiar. Mają także w ofercie okiennice czy drzwi.

maniak
OSP (gm., woj.): płońsk, mazowieckie

Post autor: maniak »

Zdecydowanie polecam okna PVC Primo Wiśniowski. Zapewniają doskonałą termoizolację i ochronę przed hałasem. Wersja antywłamaniowa zawiera zaczepy antywyważeniowe, a gwarancja wynosi 7 lat.
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat