Star 244 GBA
-
Topic author - Posty: 1
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): Lipnica Wielka woj.Małopolskie
- Status: Offline
Star 244 GBA
Witam wszystkich druhów
Mam problem z starem 244, mianowicie nie działa system gaszenia silnika, po naciśnięciu przycisku w podłodze koło pedału sprzęgła jest cisza nie słychać spuszczania powietrza i star nie gaśnie nie chce alarmować o tym komendanta jeżeli jest to jakaś pierdołka ale na raźie nie mam pojęcia co mogło się stać .
awarie wykryłem jakoś godzinę temu
proszę o pomoc
P.S
mechanik pojazdu przebywa w szpitalu i nie chce mu zawracać głowy
Mam problem z starem 244, mianowicie nie działa system gaszenia silnika, po naciśnięciu przycisku w podłodze koło pedału sprzęgła jest cisza nie słychać spuszczania powietrza i star nie gaśnie nie chce alarmować o tym komendanta jeżeli jest to jakaś pierdołka ale na raźie nie mam pojęcia co mogło się stać .
proszę o pomoc
P.S
Re: Star 244 GBA
sprawdź czy działa siłownik przy pompie wtryskowej po naciśnięciu przycisku gaszenia 

-
- OSP (gm., woj.): Strzebieszew,Domaniewice,Łódzkie
Nie zadziała również, gdy w układzie pneumatycznym będzie zbyt mało powietrza.
"Bogu na chwałę, ludziom na pożytek"
"co nie uśmierci to podwójnie wzmocni mnie"
"co nie uśmierci to podwójnie wzmocni mnie"
-
- OSP (gm., woj.): Więcławice gmina Michałowice woj. Małopolskie
Ma to swoje plusy: auto jest cały czas w gotowości bojowej...kondzio pisze:Witam wszystkich druhów
proszę o pomoc
P.S

W moim 266 też się czasami zawiesza i nie chce gasić. Wrzucam 4 bieg i ruszam z miejsca.

-
- OSP (gm., woj.): OSP Posada Zarszyńska
- Kontakt:
Ja się na tym nie znam ale w naszym starze 244 jest jakiś drut w podłodze i gdy się ciągnie go do góry to auto gaśnie 

Bogu na chwałę, ludziom na pożytek
U nas w Staruszku gaszenia nie ma , 4 bieg noga na hamulec i takie gaszenie. Ważne że pali dobrze
w każdych warunkach .

Jesli nie napompowal do konca powietrza to nie zgasnie
Piękniejszy od ciszy jest tylko dźwięk syreny