Jakbyś miał nieogrzewane garaże to by Cię to nie dziwiłokamyk01 pisze:I jak PSK zareagowało na wiadomość, że GCBA zotało wycofane z "z powodu zimy"![]()
![]()
, równie dobrze można wycofać z powodu wiatru lub "ładnej pogody".
![]()
Dla mnie to nie do pomyślenia.

Jakbyś miał nieogrzewane garaże to by Cię to nie dziwiłokamyk01 pisze:I jak PSK zareagowało na wiadomość, że GCBA zotało wycofane z "z powodu zimy"![]()
![]()
![]()
czyli lepiej zeby zamrznieta woda rozerwala wszystkie węże, wężyki?kamyk01 pisze:I jak PSK zareagowało na wiadomość, że GCBA zotało wycofane z "z powodu zimy"![]()
![]()
![]()
kamyk01 pisze:Najprostrzy sposób na ogrzanie garażu to grzejnik elektryczny (minimalna temp. w garażu to 5 stopni na plusie), a skoro jesteście w KSRG to sprawa ogrzewania garaży to nie Wasz problem tylko Wójta/Burmistrza, który musiał podpisać stosowne porozumienie, kiedy Wasza jednostka wstępowała w struktury KSRG.
Szczerze wspólczuję, że macie aż takie problemy bo moim zdaniem( z doświadczenia) okres zimowy niesie ze sobą dużo większe zagrożenia(pożary niewłaściwie dogrzewanych mieszkań i zabudowań gospodarczych), u mnie też nie jest wzorcowo (mamy problem z garażami), ale za coś takiego nie odpuścił bym.
dokladnie, moga miec lepsza lokalizacje... albo puscili taka plotke zeby was zdenerwowac:Pdamian_osp pisze:może tak zdecydowali ze względu na lokalizacje t ej jednostki w gminie.
Może jednostka A z C są sąsiadami a wy jestescie na drugim końcu gminy.
XCerber pisze:dokladnie, moga miec lepsza lokalizacje... albo puscili taka plotke zeby was zdenerwowac:Pdamian_osp pisze:może tak zdecydowali ze względu na lokalizacje t ej jednostki w gminie.
Może jednostka A z C są sąsiadami a wy jestescie na drugim końcu gminy.