witam wszystkich
chcemy razem z młodzieżą zrobić punkt alarmowania przy naszej strażnicy
inicjatywa i pomysł zaproponowała młodzież aby spedzać czas w remizie zamiast sie szwedać nie wiadomo gdzie.
moje zapytanie kieruje co powinnio sie znajdowac w owej świetlicy powirzono mi to zadanie a nie wiem do czego sie zabrac grupa liczy około 30 osob i chca pełnić dyżury
podsyłajcie jakieś ciekawe pomysły jak by miało to wygladać jesli nie na forum to na mojego e maila kasiazmc0@tlen.pl
wszystkich serdecznie pozdrawiam
stanowisko kierowania
-
Topic author - Posty: 18
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
stanowisko kierowania
Ostatnio zmieniony pt 06 wrz 2013, 16:09 przez kasiaosp, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- OSP (gm., woj.): glinik,podkarpackie
- Status: Offline
Re: informacja pomoc
co to za młodzież ,pełnoletnia,ma szkolenia badania ,co wam potrzeba telewizor,jakieś dvd ,czajnik ,kawka ,herbatka ,zżutka na jakieś ciasteczka ,chyba że maćie piec to placka można upiec .

Re: informacja pomoc
około 12 osob jest pełoletnia maja kurs podstawowy oraz sa ine osoby starsze ktore chca przebywać
posiadamy telewizor itp kuchnie wyposażyliśmy przy pomocy róznych firm a dalsza młodzież jest w wieku 15-17 lat
którzy cha przebywać
rozmawialiśmy z prezesem, komenda psp ze można taki punkt by utworzyć
wszyscy wyrazili chęć na pismie i teraz trzeba siie zabrać do tworzenia takie punktu
komputer mamy oraz drukarke system selektywnego wywołania itp napojazdy na wyposażenie srednie GBA
w co najlepiej inwestować mamy kilka firm ktore nas wspomogą
pomozcie bo jestem zielona w tej sprawie
posiadamy telewizor itp kuchnie wyposażyliśmy przy pomocy róznych firm a dalsza młodzież jest w wieku 15-17 lat
którzy cha przebywać
rozmawialiśmy z prezesem, komenda psp ze można taki punkt by utworzyć
wszyscy wyrazili chęć na pismie i teraz trzeba siie zabrać do tworzenia takie punktu
komputer mamy oraz drukarke system selektywnego wywołania itp napojazdy na wyposażenie srednie GBA
w co najlepiej inwestować mamy kilka firm ktore nas wspomogą
pomozcie bo jestem zielona w tej sprawie

Re: stanowisko kierowania
warto takie coś tworzyć czy też nie? proszę o pomoc!