Więc kobieta strażaka, musi mieć przede wszystkim cierpliwość.
Być dziewczyną strażaka
-
Satyricon
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- OSP (gm., woj.): OSP Rudniki Woj Łódzkie
- Status: Offline
Re: Być dziewczyną strażaka
Mnie jak mnie, tylko tego że pragnę pomagać ludziom. 

Musiała być bardzo "zaborcza", może poszukaj bratnie duszy wśród druhen. 
To znaczy, że Twoja dziewczyna jest bardzo niedojrzała, a przede wszystkim samolubna...
W takim razie ani strażak ani lekarz nie powinien mieć kobiety? Boże, dobrze, że są też takie, które rozumieją te zawody.
-
Lollak
- OSP (gm., woj.): lublin, ubelskie
Ja kiedyż chodziłem z kobietą, która miała odchył w drugą stronę. Nie przeszkadzało jej, że ratuję innych, ale że czasem się przez to sam narażam. Nawet chodziliśmy razem na terapię do Pracowni PSychorozwoju http://psychoterapia-kielczyk.pl/
Ona się tak strasznie denerwowała, jak jechałem na akcję, tak się bała, jak robiłem coś niebezpiecznego, a przecież nie da się ukryć, że zawód nasz do najbezpieczniejszych nie należy. MI to było aż jej szkoda, no ale co mogłem poradzić? Skoro jej nawet terapia nie pomagała za bardzo. PO prostu musieliśmy się rozstać. To dość smutna historia, ale wiem, że wyszła potem za księgowego i przynajmniej nie musi żyć w ciągłym napięciu.
Ona się tak strasznie denerwowała, jak jechałem na akcję, tak się bała, jak robiłem coś niebezpiecznego, a przecież nie da się ukryć, że zawód nasz do najbezpieczniejszych nie należy. MI to było aż jej szkoda, no ale co mogłem poradzić? Skoro jej nawet terapia nie pomagała za bardzo. PO prostu musieliśmy się rozstać. To dość smutna historia, ale wiem, że wyszła potem za księgowego i przynajmniej nie musi żyć w ciągłym napięciu.
poaposdfsdfasdfa
-
richiemichie
Cześć, czy ktoś tu jeszcze wchodzi? Potrzebuję rady....i chyba treningu z bycia dziewczyną strażaka. Ktoś jest w stanie pomóc?