system selektywny
-
Topic author - Posty: 3
- https://dekodeco.com.pl/producent-mebli-na-wymiar-w-warszawie-nowoczesne-kuchnie/
- Status: Offline
system selektywny
nieznacie jakis stron www dotyczacych tego systemu.gdzie mozna kupic pejdzery i jaka jest ich cena
-
Topic author - Posty: 3
selektywne
dzieki
ZAKUP PEJDŻERA CI SIĘ NIE OPŁACA!!
KOSZTUJE ON OKOŁO 500 ZŁ
WIĘC ŻEBY WYPOSAŻYĆ OKOŁ 15 OSÓB MUSISZ WYDAĆ 7500 ZŁ.
LEPIEJ JEST ZAKUPIĆ BRAMKĘ SMSOWĄ, KTÓRA WYSYŁA SMSY W RAZIE ALARMU, KOSZT TO 1000 ZŁ + 7% VAT + OKOŁO 500 MONTAŻ
ABONAMENT MIESIĘCZNY (ZALEŻNIE OD OPERATORA) OKOŁO 10 ZŁ.
POZDRAWIAM
PIOTR KRUK
KOSZTUJE ON OKOŁO 500 ZŁ
WIĘC ŻEBY WYPOSAŻYĆ OKOŁ 15 OSÓB MUSISZ WYDAĆ 7500 ZŁ.
LEPIEJ JEST ZAKUPIĆ BRAMKĘ SMSOWĄ, KTÓRA WYSYŁA SMSY W RAZIE ALARMU, KOSZT TO 1000 ZŁ + 7% VAT + OKOŁO 500 MONTAŻ
ABONAMENT MIESIĘCZNY (ZALEŻNIE OD OPERATORA) OKOŁO 10 ZŁ.
POZDRAWIAM
PIOTR KRUK
ja zak³adam takie systemy.koszt z VAT wynosi 798 z³ + 60 z³ montaz + koszty dojazdu jezeli twoja osp jest daleko. podaje namiary gg 4893399 lub e-mail: michnow@poczta.fm
Re: system selektywny
Cze¶æsebastian pisze:nieznacie jakis stron www dotyczacych tego systemu.gdzie mozna kupic pejdzery i jaka jest ich cena
Mamy zainstalowany u nas w OSP Nak³o ¦l±skie system oparty na SMS.
(Terminal SMS). Instalowa³a nam to firma Robotec z Zabrza. Oprócz nas maj± to urz±dzenie jednostki s±siednie (6 jednostek) . Dzia³a bez problemu. Urz±dzenie nas kosztowa³o 850z³ + 7% VAT razem z monta¿em. Z tego co wiem to firma Robotec równie¿ ma w swojej ofercie pagery. Mam namiary na firme Robotec:
kom: 501-09-22-66 mail: info@robotec.pl
Pozdrawiam
Kazik OSP Nak³o ¦l±skie
Dawno mnie tu nie by³o, wiêc mo¿e od¶wierzê w±tek.
Panowie, nie podniecajcie siê zanadto tymi systemami opartymi na telefonii komórkowej, bo s± dni, kiedy nijak nie mo¿na siê do nikogo dodzwoniæ (np sylwester) a chodzi chyba o to, ¿eby strazak by³ mo¿liwie jak najszybciej powiadomiony. Ilu z was otrzymywa³o sms-y ze ¶wi±tecznymi zyczeniami z dwu dniowym po¶lizgiem?
Zakup pagera, mo¿e nie op³aca siê finansowo, ale moim zdaniem jest inwestycja w przysz³o¶æ, je¶li siê my¶li o tym powa¿nie, tym bardziej, ze s± ju¿ pagery, które nie wygladaj± jak ceg³a, s± zasilane bateriami wymiennymi i posiadaja odpowiedni zasiêg. Nadmieniam, ¿e nie mam nic wspólnego z producentami ani dystrybutorami systemów powiadamiania, po prostu jestem posiadaczem i uzytkownikiem pagera.
PS
W³a¶nie wczoraj w³±czy³ mi siê w momencie, kiedy rozmawia³em przez komórkê. Dobre jest takie niezale¿ne ¼ród³o alarmowania[/u]
Panowie, nie podniecajcie siê zanadto tymi systemami opartymi na telefonii komórkowej, bo s± dni, kiedy nijak nie mo¿na siê do nikogo dodzwoniæ (np sylwester) a chodzi chyba o to, ¿eby strazak by³ mo¿liwie jak najszybciej powiadomiony. Ilu z was otrzymywa³o sms-y ze ¶wi±tecznymi zyczeniami z dwu dniowym po¶lizgiem?
Zakup pagera, mo¿e nie op³aca siê finansowo, ale moim zdaniem jest inwestycja w przysz³o¶æ, je¶li siê my¶li o tym powa¿nie, tym bardziej, ze s± ju¿ pagery, które nie wygladaj± jak ceg³a, s± zasilane bateriami wymiennymi i posiadaja odpowiedni zasiêg. Nadmieniam, ¿e nie mam nic wspólnego z producentami ani dystrybutorami systemów powiadamiania, po prostu jestem posiadaczem i uzytkownikiem pagera.
PS
W³a¶nie wczoraj w³±czy³ mi siê w momencie, kiedy rozmawia³em przez komórkê. Dobre jest takie niezale¿ne ¼ród³o alarmowania[/u]
smsy
jak często dostałeś sma o alarmie gdy rozmawiałeś przez telefon??
Re: smsy
Panowie nie ma sie co sprzeczac ....piotrkruk pisze:jak czêsto dosta³e¶ sma o alarmie gdy rozmawia³e¶ przez telefon??
Ja z uwaga czytam wszystkie wypowiedzi bo tez chcemy cos zamontowac ... wszystkie ze i przeciw sa dla nas cenne a takich jak ja zapewne jest wielu ...
pozdrawiam
-
jezeli chodzi o pagiery to udziel informacji Jednostka nasza pracuje na pogierach od 98 r jest to sprawdzony system powiadomiania strazaków najlepszym operatorem jest firma PLATAN z SOPOTU UDZIELE WYCZERPUJACYCH INFORMACJI NA TEN TEMAT 55 2786998 LUB 606122488
-
NIE SŁUCHAJCIE SIE OSÓB KTÓRE MÓWIĄ ZE MOZNA TO ZROBIC NA TEL KOM TAK ALE TO NIE TAKIE PROSTE SMS MOZE DOCHODZIC NAWET DWA DNI A TO NIE OTO CHODZI POWIEM WAM SZYSTKO O PAGERACH I ICH CENACH WSPÓŁPRACUJEMY Z FIRMĄ PLATAN OD 7 LAT MAMY DOSWIADCZENIE NIE PODNIECAJCIE SIE INNYMI OFERTAMI NIE SPRAWDZONYMI MÓJ ADRES strazak8@poczta.onet.pl tel552786998 lub606122488
Ostatnio zmieniony śr 05 kwie 2006, 18:55 przez krzysieksusz, łącznie zmieniany 1 raz.
DSP 50
A oto Strona producenta
http://www.jarexplus.pl/dyspozytor.html
http://www.jarexplus.pl/dyspozytor.html